diumenge, 22 de març de 2009

Concepció Veray reclama mesures per resoldre l'augment dels sense sostre a la ciutat i accions per ajudar a la població més feble

Concepció Veray, Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Girona, “ considera «molt preocupants” les dades que va fer públiques el regidor de serveis socials en què admetia que hi ha uns 200 sense sostre a la ciutat de Girona, com a conseqüència de la situació econòmica que s'està patint.

Veray considera que a més de donar les xifres “cal buscar solucions i actuar per evitar que aquestes dades vagin en augment”. La portaveu popular critica “la manca de reacció de l'equip de govern davant la crisi “ i lamenta que “ ni tan sols vulguin discutir i debatre les propostes que des del nostre grup els hi hem plantejat i l’únic que volen és ajudar a les famílies” .

Veray recorda al tripartit de Girona que en els pressupostos es va preveure una partida de contingència de 600.000 euros, previstos per si calia utilitzar-los arran de la crisi econòmica, i ha comentat que “ considero que les dades de serveis socials i del centre social la Sopa, són prou concloents per pensar a què es destinen aquests diners i com això pot permetre ajudar a les famílies que més malament ho estiguin passant “. A més, reclama que es busquin fórmules per ajudar a la població més feble.