dilluns, 25 de maig de 2009

Concepció Veray demana la dimissió del Regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Girona per la mala gestió en la problemàtica del Xalet Tarrús

La Portaveu del PPC a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray va demanar ahir la dimissió del tinent d'alcalde d'Urbanisme, Joan Pluma (PSC), en conèixer el contingut de la decisió judicial del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que anul·la els acords urbanístics aprovats a la finca del xalet Tarrús i obliga a pagar, als propietaris, 2,3 milions d'euros d'indemnització.
g
Veray considera que és necessària una "responsabilitat política" i acabar amb el desgavell que, segons el seu parer, hi ha a l'àrea d'Urbanisme i va insistir en la càrrega econòmica que suposarà per l'ajutament assumir l'esmentat pagament.

Concepció Veray, que va recordar que la sentència arriba en el pijtor dels moments possibles donada la crisi econòmica en la que estem immersos, va explicar que el contingut de la decisió judicial no és atribuïble a la "mala sort", sinó que a la mala gestió de l'àrea d' Urbanisme.
a
Veray considera que : "El tripartit perjudica els ciutadans perquè aquests 2,3 milions d'euros al cap i a la fi quei els pagaran seran ells a través dels seus impostos, contribucions, etc i tot per una mala gestió politica", és per això, que la portaveu Popular considera que el cas del xalet Tarrús ha de tenir un "cost polític" a fi de "depurar responsabilitats".
d
Finalment, Concepció Veray va ser molt clara : "Girona, en un context de crisi econòmica, no es pot permetre indemnitzacions milionàries fruit d'una mala praxi dels seus governants "