dimarts, 25 de gener de 2011

Concepció Veray denúncia que les obres de l’Estadi de Montilivi segueixen sense estar acabades

La Portaveu del Grup Popular a l’ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha denunciat avui que “malgrat la data anunciada – 20 de gener- de finalització de l’obra completa de l’estadi de Montilivi per part del, en aquell moment, Regidor d’urbanisme, Joan Pluma, ja ha passat les obres de l’Estadi de Montilivi segueixen sense estar acabades”.

Concepció Veray que ha lamentat “l’actitud de l’equip de Govern que un cop més incompleix els seus compromisos”, ha explicat que “ el mes de desembre el PPC va denunciar la situació en les que es trobaven aquestes obres en el Ple de l’ajuntament i el Sr. Pluma va prendre el compromís d’acabar-les com a molt tard el dia 20 de gener, però avui seguim igual”.

Per Veray aquest fet “demostra la manca de voluntat política per finalitzar aquesta obra, la qual, porta un retard de més d’un any”. La Portaveu Popular ha afegit també que “aquest incompliment no ens ha sorprès tenint en compte que al llarg d’aquestes setmanes aquestes obres no ha tingut un ritme de treball continuat”. “Suposo que el Sr. Pluma aquests mes de gener ha estat més preocupat pel nou càrrec que li han donat al Govern de la Generalitat que per complir les seves promeses”, ha dit Veray.

La Portaveu Popular ha explicat que si aquestes obres no estan acabades pel proper partit del Girona FC a Montilivi davant el Nàstic de Tarragona el proper dia 6 de febrer això suposarà pel club pèrdues econòmiques importants, i en aquest sentit ha comentat que “no pot ser que des de l’ajuntament es perjudiqui d’aquesta manera al Girona FC, el qual ha demostrat que fa una aposta clara per la promoció de l’esport a la nostre ciutat”.

Per aquesta raó Veray demana a l’alcaldessa que “s’impliqui personalment en aquest tema, faci totes les accions necessàries per agilitzar les obres pendents de l’Estadi de Montilivi i s’asseguri que aquestes estaran enllestides de manera definitiva abans del 6 de febrer”.

La Portaveu Popular ha recordat que “ Tenir un Club de futbol fort és important per a la projecció de la nostre ciutat. És possiblement una de les millors accions de promoció si tenim en compte la quantitat de ciutadans i ciutadanes que el segueixen i per tan no puc entendre com davant d’això l’actitud del Govern és la passivitat enlloc de l’acció”.

Finalment Veray ha expressat que ”la mala gestió en l’execució d’aquestes obres és un exemple més de la mala gestió del Sr. Pluma al capdavant de l’àrea d’urbanisme durant tots aquests anys”.