dimecres, 12 de gener de 2011

El PPC a l'Ajuntament de Girona es mostra preocupat pel que la nova delimitació de la trama urbana de Girona pot suposar pel model comercial gironí

Concepció Veray, Portaveu del Grup Popular a l'ajuntament de Girona s'ha mostrat preocupada aquesta tarda en el Ple de l'ajuntament pel que la nova delimitació de la trama urbana de Girona pot significar o suposar per l'actual model comercial de la ciutat.

Aquest vespre en el Ple celebrat a Girona l'equip de Govern de la ciutat ha aprovat la nova delimitació de la trama urbana de Girona i alhora també la modificació del Pla General de la ciutat en funció d'aquesta nova delimitació. El PPC s'ha abstingut en aquesta votació donada la preocupació que els suscita aquesta nova delimitació tal i com ha explicat la Portaveu Popular.

En aquest sentit Veray ha explicat que “ ens abstenim en la votació d’aquests dos punts perquè malgrat el canvi de la trama urbana pot semblar que no és molt substancial tenim dubtes sobre el que això pugui representar finalment pel teixit comercial de la nostre ciutat. Un teixit comercial de proximitat que cal preservar, i per tan, si la nova delimitació pot arribar a significar la implantació de grans superfícies a les zones perifèriques de la ciutat en deteniment del petit comerç nosaltres no podem donar-hi suport ja que sempre hem defensat, i així ho seguirem fent, que el model comercial que volem per Girona és el existent, el de proximitat”.

La Portaveu Popular ha dit també que “ donat que la nova delimitació de la trama urbana de Girona, un cop aprovada pel Ple, ha d’estar en informació pública durant dos mesos, hem optat, com he dit, per la abstenció avui, i poder així estudiar més a fons la proposta al llarg d’aquests dos mesos i veure quines al•legacions presenten els ciutadans i en funció de tot això decidir finalment si el nostre grup donarà suport o no a aquesta nova delimitació en la seva aprovació definitiva”