dissabte, 5 de febrer de 2011

Concepció Veray considera que la Generalitat ha de rectificar i no aturar el projecte de construcció del nou Hospital Josep Trueta de Girona

Concepció Veray : “Aturar obres importants per a la ciutat de Girona, com és el cas de la construcció del Nou Hospital Josep Trueta, és un clar exemple de la nova manera de governar que CiU ofereix als gironins de cara a les properes eleccions del 22 de maig i que no és ni de bon tros el que la ciutat i els seus ciutadans necessiten”

La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona i candidata del PPC a l’Alcaldia de Girona, Concepció Veray considera que el Govern de la Generalitat ha de rectificar i no aturar el projecte de construcció del nou Hospital Josep Trueta de Girona.

Veray ha explicat que “l’anunci d’aquest matí del Conseller de Salut és una mala notícia pels gironins perquè aquest és un projecte necessari per Girona i les seves comarques i que cal tirar-lo endavant quant abans”.

La Portaveu popular ha explicat també que “l’actual Hospital Josep Trueta ha quedat obsolet i necessita d’una modernització urgent per poder convertir-se en un hospital d’alt nivell. Aquest és un projecte bo i pactat i consensuat amb tots els agents implicats i que ens ha de permetre convertir-lo en l’Hospital de referència de les comarques de Girona, aturar-lo és un error”.

En aquest sentit Veray ha recordat que “durant la passada campanya electoral des del PPC ja varem avisar que aquest projecte estava en risc si CiU guanyava les eleccions ja que ja en aquell moment aquesta força política el qüestionava” , i seguidament ha afegit que “l’excusa donada ara pel Conseller de Salut que aquests aturament és una mesura d’austeritat del govern és poc creïble”.

“Des del PPC tal i com hem fet des del primer dia seguirem insistint en la necessitat de que s’ampliï i es faci aquest nou Hospital i per tan donant suport a un projecte, que independentment del color polític del govern que el va impulsar, considerem bo i necessari per Girona”, ha explicat la Portaveu Popular.

“Tots som conscients de la mala situació de les finances de la Generalitat però això no pot frenar projectes importants com és en aquest cas la construcció d’aquest nou hospital a Girona. Cal que el govern redueixi despeses però cal que ho faci en tot allò que és totalment superflu i innecessari i no retallant i aturant projectes d’aquesta importància “, ha dit Veray.

Concepció Veray ha insistit en la necessitat de no aturar un projecte com aquest i ha demanat al Conseller de Salut que “rectifiqui” i que “no aturi la construcció del nou Trueta, al contrari, que faci totes les gestions necessàries perquè les obres puguin començar aquest mateix any 2011”. Per Veray “ es tracta de prioritzar les obres a les que destina els diners la Generalitat i per a nosaltres és molt més important i prioritari que es destinin els recursos necessaris a la construcció d’aquest equipament sanitari a la ciutat de Girona que no pas a obrir noves ambaixades de Catalunya al món o al manteniment de les ja existents”.

Finalment la candidata popular ha explicat que “aturar obres importants per a la ciutat de Girona, com és el cas de la construcció del Nou Hospital Josep Trueta, és un clar exemple de la nova manera de governar que CiU ofereix als gironins de cara a les properes eleccions del 22 de maig i que no és ni de bon tros el que la ciutat i els seus ciutadans necessiten”.

“Girona necessita un canvi, això és evident, però aquest no és el d’un Govern que aturi obres importants perquè les han impulsat altres governs, sinó que el canvi que necessita és el de tenir un govern fort, valent, i amb idees clares, que sigui capaç de liderar la transformació definitiva de la nostre ciutat, i un govern d’aquestes característiques només el pot garantir el PPC ”., ha conclòs Veray.