divendres, 4 de febrer de 2011

El PPC nomena a Concepció Veray candidata a l’Alcaldia de Girona

El President Provincial del PPC de Girona i Portaveu del PPC al Parlament de Catalunya, Josep Enric Millo, ha anunciat aquest matí que el PPC ha nomenat a Concepció Veray com a Candidata del PPC a l’Alacaldia de Girona. Concepció Veray és actualment la Portaveu d’aquesta formació política a l’Ajuntament.

En aquest sentit Enric Millo ha comentat que “Concepció Veray és la millor aposta que el partit podia fer a Girona, és una dona jove, amb vocació de servei i experiència demostrada, coneix a fons les diferents problemàtiques que pateix la ciutat i te molt clares les solucions que es necessiten. Ha fet una gran tasca d’oposició a l'Ajuntament durant aquests darrers 4 anys, i és l’autentica garantia de que a Girona es facin les coses millor en el futur"

El President Popular considera que "Girona necessita un canvi desprès de tants anys de Govern socialista i Concepció Veray és la garantia d’aquest canvi ja que cap dels membres de l’actual tripartit ni tampoc la nova CiU, que practica la sociovergència, el poden garantir".

"Els Gironins volen que els candidats a l'Alcaldia siguin persones properes , honestes i treballadores, amb les que resulti fàcil parlar-hi i que es preocupin de trobar solucions als problemes dels ciutadans, i aquesta és exactament la millor manera de definir a la Concepció Veray", ha expressat el líder popular, el qual seguidament ha afegit que “Concepció Veray ha demostrat, en la seva trajectòria política, tot i la seva joventut, que es una política propera als ciutadans, que trepitja molt el carrer, que coneix la ciutat, i que per sobre de tot te profundes conviccions personals inspirades en el pensament humanista i defensa amb coratge i valentia els principis i valors del Partit Popular"

Finalment Millo ha dit que "Concepció Veray compta cada dia amb la confiança d’un major número de Gironins i Gironines. Estic convençut de que incrementarà la representació del Partit Popular a l'Ajuntament, i es convertirà en una autèntica alternativa de Govern a la ciutat "

Per la seva part Concepció Veray, la qual ha agraït “la confiança” que el PPC ha dipositat en la seva persona amb aquesta designació com a Candidata a l’Alcaldia de Girona en les properes eleccions del 22 de maig, ha manifestat que “ estic molt il•lusionada amb aquest nomenament i em comprometo ha seguir treballant i donant el millor de mi per dur a terme la tasca que se m’ha encomanat”.

Veray ha explicat que “estem treballant per configurar una llista renovada i alhora representativa de la societat gironina. Amb persones de molts àmbits i barris diferents de la ciutat. Un equip de persones que compartim la il•lusió de treballar per a la nostre ciutat i els seus ciutadans, amb vocació de servei i que el que ens motiva és poder aportar el nostre granet de sorra en la millora de la qualitat de vida dels gironins i les gironines”

Per Veray “el repte més important i per tan la primera prioritat del nou govern de la ciutat a partir del 22 de maig és i ha de ser ajudar als gironins a sortir de la crisi econòmica actual i retornar així a Girona el lideratge perdut” . “Per això i per la millora de la qualitat de vida dels gironins i les gironines treballem i seguirem treballant des del PPC de Girona”, ha conclòs Veray.