dimarts, 22 de març de 2011

Preocupació pel futur de l'Hospital Josep Trueta

Avui, en una tertúlia de radio en la que he participat, el representant de CiU ha explicat que la Conselleria de Salut s’està replantejant el projecte de construcció del nou Hospital Josep Trueta, perquè, entre altres coses, el que es vol és un canvi d’ubicació d’aquest equipament hospitalari, concretament traslladar-lo a Sant Gregori. Us sóc sincera, si fins avui la meva preocupació sobre aquest projecte era molt gran per l’aturada anunciada pel Govern "dels millors" del Sr. Mas, des d’aquest migdia aquesta ha passat a ser total perquè ara resulta que no tan sols s’atura el projecte per manca de diners sinó que a més ara ens diuen que ens el volen treure de la ciutat, incomprensible i difícil de creure tot plegat.

Espero que aquesta notícia no es confirmi i que el Conseller de Salut, el Govern de la Generalitat i CiU deixi de nedar contracorrent amb aquest tema, accepti d’una vegada que el que cal és tirar endavant el projecte existent actualment per a la construcció d’aquest Nou Hospital i es posi les piles. És a dir, que redacti durant aquest any 2011 el projecte executiu d’aquesta obra i presenti i ens expliqui a tots els ciutadans de les comarques de Girona el calendari d’execució d’aquestes obres.

I en tot això, el Sr. Puigdemont, candidat a l’alcaldia de Girona de CiU, feria bé d’aclarir-nos aquest tema, ja que seria bo, apart d’ètic i políticament responsable, que com a candidat expliques a tots els gironins, abans del 22 de maig, si és cert que ell i la seva formació política aposten per traslladar l’hospital Josep Trueta a un altre municipi o no.1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.