divendres, 25 de març de 2011

Reunió amb l’associació de veïns de Domeny, Pla de Domeny i Taialà

La Candidata del PPC a l’alcaldia de Girona, Concepció Veray es va reunir ahir al vespre al Centre Cívic Ter amb representants de l’associació de veïns de Domeny, Pla de Domeny i Taialà. Aquesta visita s’engloba dins de la ronda de trobades que la candidata popular està mantenint amb les diferents associacions de veïns i comerciants de la ciutat des de fa ja uns mesos.

Veray, ha explicat que “ aquestes reunions fa mesos que els estem fent i són moltes ja les associacions que he visitat i amb les que m’he reunit, perquè per mi aquesta és la millor manera de conèixer la realitat de la ciutat i d’allò que preocupa als seus ciutadans”.

Per Veray “ és molt important escoltar els ciutadans, i encara més a aquells qui de manera altruista s’impliquen en el dia a dia del seu barri formant part de les diferents associacions de veïns, ells són els que millor saben que els fa falta i necessiten”.

Pel que fa a la reunió d’ahir al vespre la candidata ha explicat que “ de la reunió amb aquesta associació puc dir que hi ha preocupacions i problemes comuns amb altres barris, com és el tema de la manca de neteja a la ciutat, però també preocupacions específiques com és en aquest cas la reivindicació que des de fa temps fan des d’aquest barri perquè se’ls hi millorin la ruta de la línea 5 del bus urbà o els problemes que els hi ocasiona el tenir que suportar un excés de soroll ocasionat per la fàbrica ubicada en aquest sector de la ciutat”.

Veray finalment ha explicat que “he pres bona nota de tot allò que els preocupa i que és important per a ells que des del Govern municipal es solucioni i m’he compromès amb ells a tornar-hi per explica’ls-hi quines són les propostes i mesures que nosaltres fem tant pel seu barri com per la ciutat en general de cara a les properes eleccions del 22 de maig”.

“ Girona necessita de manera urgent un canvi, i no només de prioritats i polítiques, que també, sinó sobretot de manera de governar la ciutat, de fer les coses, la qual es basi en escoltar i dialogar amb als ciutadans per tal de cercar punts d’acord per donar solucions als seus problemes i inquietuds”, ha conclòs Veray.