divendres, 18 de març de 2011

Visita a la Fundació Ramon Noguera

Aquest matí he visitat la Fundació Ramon Noguera. La veritat és que per a mi ha estat un plaer poder compartir amb la Pepita Perich i el seu equip unes hores. Fa un temps, i al llarg de quatre anys, vaig tenir l’honor de formar part del patronat d’aquesta Fundació en representació del Consell Comarcal del Gironès i per tant reunir-me amb ells per saber de primera mà com els hi van les coses en els moments actuals de greus dificultats econòmiques per a tots, conèixer els seus projectes de futur i la feina feta aquests últims mesos és sempre, per mi, una experiència molt enriquidora.

La predisposició i la feina que fan totes les persones vinculades a aquesta fundació és exemplar, i des d’aquí la meva felicitació, admiració i reconeixement cap a tots ells.

Desprès de la reunió que hem tingut, la qual ha estat molt profitosa, aquest és un col•lectiu amb moltes dificultats i que necessita ajuda i que se’l tingui en compte més del que se l’ha tingut en compte fins ara, hem visitat la seva botiga, tenen coses fetes per ells mateixos precioses, jo he aprofitat per comprar uns petits gerros de margarites i de gira-sols de paper mache per decorar la nova seu electoral que hem obert a Girona perquè comprant a la seva botiga és una bona manera d’ajudar-los a poder tirar endavant els projectes que tenen en aquests moments pendents de desenvolupar.

Us animo a tots a conèixer la feina que fa aquesta Fundació en pro de les persones discapacitades així com a anar la seva botiga, situada a Mas Xirgu, tenen moltíssimes coses, totes a un preu assequible, i que estan molt i molt bé !!!