dimarts, 19 d’abril de 2011

Concepció Veray aposta per un nou govern capaç de reactivar l’economia de la ciutat

L'alcaldable del Partit Popular per Girona, Concepció Veray, ha participat avui en el primer debat polític de precampanya amb la resta de candidats a Televisió de Girona. Veray ha deixat clar que la ciutat necessita un nou govern que ajudi als ciutadans a millorar les seves condicions de vida i per això, cal reactivar l’economia.

Per al Partit Popular el turisme és el sector clau per sortir de la crisi, però també s'han de revisar algunes taxes com la de la recollida d'escombraries i la de les terrasses dels bars, entre d'altres. La candidata creu que “l'ajuntament ha de crear les condicions idònies per a empresaris i emprenadors, ja que és el sector privat i no l'administració qui crea ocupació”. Cal recordar que a Girona actualment hi ha 7.536 aturats, un 151% més que fa 4 anys.

L'alcaldable creu que cal un pla estratègic de turisme i comerç de la mà del sector privat. Un pla que atregui tot tipus de turisme, per aquesta raó el Partit Popular aposta per la marca “Girona, ciutat de negocis”.Veray creu que “el Partit Socialista no pot fer promeses que no complirà” i “que si durant tot el temps que ha estat al govern hagués fet tot allò que diu ara, Girona no es trobaria en aquesta situació”.

A més, la candidata popular ha recordat que molts dels projectes que ara es compromet a fer el Partit Socialista, com la construcció de l'escola Bosc de la Pabordia o la d’una Nova Escola d'adults, ja haurien d’estar fets però el Tripartit no els va tirar endavant en 8 anys, i ha afegit que “cada vegada que el PPC va presentar propostes de resolució al Parlament de Catalunya demanant que tot el que ara el PSC promet es fes aquest no hi va donar suport”

En aquest sentit la candidata popular creu que la credibilitat de la candidata socialista és nul•la i ha afegit: “Quan diu la veritat la senyora Bosch? Quan el seu partit votava en contra de propostes bones i necessàries per Girona al Parlament de Catalunya o ara que ho promet tot perquè es presenta com a alcaldable del PSC a Girona i ja no governen a Catalunya ?”.

A més, Veray ha afegit que el Partit Popular donarà prioritat a aquells equipaments i serveis que reactivin l'economia. Per això és imprescindible modernitzar equipaments com Fira de Girona i tirar endavant el projecte del Cinema Modern, una proposta que el govern actual no ha executat., així com millorar la mobilitat i la neteja de la ciutat, reforçar la seguretat i lluitar contra el episodis d’incivisme que viuen alguns barris de la ciutat amb fermesa.

En definitiva, el Partit Popular aposta per un canvi, tant de polítiques com de manera de fer les coses i per això compta amb un projecte sòlid que faci sortir endavant la ciutat.1 comentari:

Anònim ha dit...

el partido popular,es antidemocrático, antiobrero, anticatalán,votando en contra de todas las leyes, derechos de progreso y modernización de este pais,pero luego son los primeros que se divorcian, aquí en valencia no nos dejan ver Tv3 porque no la manipulan como cana9corrupció,pido el castigo ningún voto para el partido popular por anticatalanes