dijous, 14 d’abril de 2011

Concepció Veray es reuneix amb diferents associacions de gent gran de Girona

La Candidata del PPC a l’alcaldia de Girona, Concepció Veray s’ha reunit al llarg d’aquests dies amb diferents associacions de Gent Gran de la ciutat per tal de “conèixer de primera mà les seves necessitats”, així com “la seva realitat i tot allò que en aquests moments reclamen i esperen de l’administració”, ha expressat Veray.

La candidata popular ha explicat desprès d’aquestes reunions que “la nostra gent gran es mereix que se la tingui més en compte alhora de prendre algunes decisions des del Govern municipal” i seguidament ha afegit que “ decisions com la de fer pagar per demanar una còpia de la targeta de bus, per part d’aquelles persones que tenen el bus gratuït, és a dir les persones grans, entre altres, són un exemple de les decisions que no es poden prendre sense pensar i tenir en compte les dificultats econòmiques que en aquests moments tenen la majoria de persones d’aquest col•lectiu i que ja s’han vist afectats de manera especial per les decisions preses pel Govern del Sr. Zapatero en relació a la baixada i congelació de les pensions”.

Per Veray “ a la gent gran és molt important escoltar-la perquè la seva experiència es molt amplia i cal aprofitar-la per fer les coses millor i no caure en errors del passat”.

La Candidata popular ha explicat també que “aquest col•lectiu es mostra molt preocupat per la situació actual de dificultats econòmiques així com per les mancances de la ciutat i per temes tant importants com la seguretat i el fenomen de l’immigració que en alguns barris de la ciutat està, ja avui, portant alguns problemes de convivència”.

Finalment Veray ha explicat que “cal revisar les ajudes que des de l’ajuntament donem a les persones grans i els equipaments per a ells que tenim a la ciutat perquè tant una cosa com l’altre s’ha de millorar. Algunes persones grans ho estan passant molt malament en aquests moments i no reben cap ajuda o la que reben no és suficient i això ens hauria de fer reflexionar sobre la necessitat de tenir més en compte aquest col•lectiu”.