dissabte, 23 d’abril de 2011

Diada de Sant Jordi a Girona

El Partit Popular de Girona ha muntat una parada de roses a la Plaça Catalunya amb motiu de la Diada de Sant Jordi. La candidata popular per Girona, Concepció Veray, ha dit que “l’objectiu de la carpa és compartir la diada amb els gironins i estar a prop dels ciutadans i les diverses associacions de la ciutat”

L’alcaldable del PPC per Girona ha recordat les dades conegudes ahir en que un 40% dels catalans declaren que no han llegit cap llibre l’últim any i ha animat els gironins a gaudir de la lectura, un dels valors culturals més importants.

En aquest sentit Veray ha comentat que “em preocupa que un 40% dels catalans no tinguin un mínim d’hàbit de lectura, i crec sincerament que cal que des del Govern municipal s’hi faci alguna cosa”.

Així doncs, per a Veray és clau que el govern posi tots els mitjans necessaris perquè es fomentin aquests valors. Per això, la candidata popular creu que “Girona hauria de comptar amb més punts de lectura distribuïts pels diferents barris de la ciutat així com també s’haurien de millorar els horaris de les biblioteques, per tal que tothom pugui accedir-hi”. Veray ha afegit que situacions com el canvi d’horari de la biblioteca de la Casa de Cultura sense avisar als ciutadans no haurien de repetir-se.

A més, l’alcaldable del PPC ha exigit que no es demori més la construcció de la nova biblioteca al carrer Emili Grahit, un dels equipaments més importants per a la ciutat que està pendent des de fa massa temps.

Finalment la candidata popular ha explicat que “fomentar la lectura entre els més petits és també molt important ja que aquesta és la millor manera de que agafin l’hàbit de llegir i ja no el deixin al llarg de la vida”.