dissabte, 2 d’abril de 2011

"Girona, present i futur de la meva ciutat "


El passat dimecres , sota el títol "Girona, present i futur de la meva ciutat", vaig fer la conferència a Tribuna de Girona, i en ella vaig desenvolupar les idees generals i els eixos principals del projecte del PPC per a la ciutat de Girona.
f
Posant l’accent en la reactivació econòmica de la ciutat, per a mi la màxima i principal prioritat en aquests moments, vaig desgranar algunes de les propostes del PPC perquè des del nou govern de la ciutat creem les condicions idònies per tal que aquells qui poden crear ocupació, PIMES, autònoms i emprenedors, ho facin.


Dinamització del turisme i el comerç, a través de la redacció d’un Pla Estratègic per aquests sectors, fet per descomptat de la mà d’ells, o la creació de l’agència de promoció econòmica de la ciutat, són algunes de les propostes que vaig explicar. f

La col•laboració entre el sector públic i el sector privat i tenir més en compte als ciutadans són base indispensable per poder dur a terme aquelles accions que necessitem per aconseguir sortir de l'actual crisi econòmica, d'això n'estic convençuda i així ho vaig expressar.

Altres àmbits sobre els quals vaig parlar i que són també eixos principals del nostre projecta són seguretat, immigració, polítiques socials i manteniment de la ciutat. les propostes en tot aquests àmbits, algunes de les quals ja las vaig avançar, com per exemple la necessitat d'incrementar el nombre d’efectius de la policia local per tal de poder garantir una millor seguretat de tots els gironins, un millor control del fluxos migratoris perquè aquets fenomen no es converteixi en un problema, una millora de la fiscalitat i més oferta de places públiques de serveis com escoles bressol per ajudar a les famílies en aquests moments de dificultats, la millora de la neteja de la ciutat o una aposta clara pel soterrament dels contenidors, en les properes setmanes les aniré explicant més a fons i fent arribar a tots els gironins i les gironines.


Dimecres doncs, vaig presentar el projecte de futur i de govern que al meu mode de veure la ciutat de Girona necessita per tornar a ser, com diu la sardana de Ricard Viladasau "orgull dels catalans".


Gràcies a tots els que vareu assistir-hi i em vareu donar el vostre suport i recolzament, molt especialment al President Provincial del PPC, Josep Enric Millo i a l'Alberto Fernández, candidat del PPC a l'alcaldia de Barcelona, el qual va fer la presentació de la conferència.

La ciutat de Girona te grans potencialitats i si ho fem bé i convertim aquestes potencialitats en oportunitats estic convençuda que a la nostra ciutat ens espera un futur amb grans èxits.