dissabte, 16 d’abril de 2011

La Candidatura del PPC a l’ajuntament de Girona aposta per un projecte sòlid que deixi enrere l'etapa socialista i d’esquerres

El Partit Popular de Girona ha presentat avui la candidatura per a les pròximes eleccions municipals. Una llista que es composa de 25 candidats, entre els quals, la candidata per a l'alcaldia, Concepció Veray, ha destacat la presència de la periodista Cuca Mascort. Es tracta d'una candidatura jove que vol construir un futur d'èxit per a la ciutat i que aposta per un projecte sòlid i realista, que deixi enrere l’etapa socialista i d’esquerres.

Veray també ha destacat que, a diferència del Partit Socialista, el PP de Girona aposta per un projecte realista que recull iniciatives dels ciutadans. A més, la candidata popular ha assegurat que els socialistes simplement canvien el nom de les propostes electorals del Partit Popular i que “els ciutadans el proper 22 de maig donaran més recolzament que mai al projecte del PPC de Girona perquè es quedaran amb l'original, que és el PPC i no amb la còpia que és el Partit Socialista”

Veray considera que “si el partit de Pia Bosch hagués fet tot el que la seva candidata explica ara, possiblement la situació de Girona avui no seria la què és”.

El Partit Popular té com a prioritat lluitar contra l'atur, que ja arriba a un 14% a la ciutat, i aposta pels sectors del turisme, la restauració i el comerç, sectors que considera clau per aconseguir que Girona surti de la crisi.

Finalment, Veray ha afegit que “a diferència de l'actuació del Partit Socialista els últims anys, la credibilitat de les mesures que proposem des del Partit Popular és molt alta ja que nosaltres ja hem demostrat que som capaços de fer recuperar un país econòmicament desprès que els socialistes l’hagin arruïnat”