diumenge, 15 de maig de 2011

Concepció Veray: “Cal un govern que pensi en tots els barris, que treballi per l’equilibri d’aquests i no en deixi cap enrere”

L’alcaldable del PPC a Girona, Concepció Veray, ha estat aprofitat el dia d’avui per passejar pel sector est de Girona. La candidata popular ha passejat pel barri de les Pedreres i ha estat a la Font de la Pólvora, on ha escoltat les preocupacions dels ciutadans que viuen en aquest barri de la ciutat.

“Cal un govern que pensi en tots els barris de la ciutat, que treballi per l’equilibri d’aquests i no en deixi cap enrere”, ha afirmat Veray. L’alcaldable ha assegurat que “el Sector Est de la ciutat no ha estat mai una prioritat per al Tripartit com si ho han estat d’altres i tots són part de la nostra ciutat”.

Veray ha recordat que “el Sector Est és un sector amb necessitats molt diverses donat els diferents barris que el formen i, per tant, cal atendre’ls cada un per separat en funció de la seva realitat”.

Durant el passeig electoral pel barri de les Pedreres, la candidata popular ha dit que “les necessitats d’aquest barri van molt lligades a la mobilitat, un dels principals problemes de la ciutat. Per tant, cal revisar el funcionament del bus urbà i l’adequació de noves zones d’aparcament”. L’alcaldable ha insistit en el compromís del PPC de Girona de redactar un Pla de Mobilitat per a la ciutat.

“Aquesta ha de ser també la legislatura del Parc de les Pedreres”, ha afegit Veray. Per al PPC de Girona és necessari recuperar-lo com a parc urbà de la ciutat.

Veray també ha afirmat que “s’ha de millorar l’accessibilitat al barri així com eliminar les barreres arquitectòniques i millorar les voreres dels diferents carrers”

La candidata popular ha assegurat que un dels principals problemes del Sector Est és també la neteja. “Cal millorar-la en tot el sector est i de manera especial a la Font de la Pólvora”, ha afegit.

Per a Veray, “al Barri de Font de la Pólvora li cal un Pla de Rehabilitació Urbana en general per tal de fer-lo més amable, millorant les zones infantils, arranjant el mobiliari urbà malmès, fent més accessibles els edificis, i més ordenat, adequant una zona d’aparcaments”

La candidata popular creu que aquest és un altre barri amb sensació d’inseguretat. “Cal millorar, doncs, la seguretat en aquest barri per tal de garantir la tranquil•litat dels veïns”, ha dit.

Veray també ha assegurat que “aquest és possiblement un dels barris més colpejats per la crisi econòmica i l’atur. Cal, doncs, un nou govern a la ciutat, que sigui valent i prengui les mesures necessàries perquè a Girona es torni a crear ocupació”.

Finalment, l’alcaldable ha afegit que “el Barri de la Font de la Pólvora és un barri amb una estructura i unes necessitats molt concretes que no es poden desatendre, al contrari. Per tant, cal fer programes específics adaptats a les seves necessitats per enfortir la cohesió social”