dilluns, 16 de maig de 2011

Concepció Veray: “El Partit Popular és l’única garantia per evitar les retallades en serveis essencials com la sanitat, l’educació i la seguretat”

L’alcaldable del PPC a Girona, Concepció Veray, ha fet aquest matí un passeig electoral pel Barri de Montilivi. Un lloc on la candidata ha parlat sobre salut i ha destacat algunes de les seves propostes per al Barri.

La candidata popular ha assegurat que “El Partit Popular és l’única garantia per evitar les retallades en serveis essencials com la sanitat, l’educació i la seguretat” i ha afegit que “el PPC de Girona es compromet a promocionar els bons hàbits i els parcs de salut per a la gent gran”.

Veray creu que és imprescindible l’ampliació del CAP de Montilivi, un projecte que fa temps que el PPC de Girona reclama. “No ens quedarem de braços creuats davant la negativa del Conseller a ampliar el CAP de Montilivi, per a nosaltres és prioritari. Cal defensar les infraestructures en salut a Girona com l’ampliació del CAP de Montilivi i la construcció de l’Hospital Josep Trueta”, ha dit.

Veray ha afegit que “el 10% de les retallades anunciades per Convergència i Unió afecten directament als serveis sanitaris gironins i la qualitat del servei que rebran els ciutadans, mentre el Govern de CIU ha augmentat el sou d’alguns càrrecs de confiança”. L’alcaldable també ha recordat que “això sumat que amb el Govern Tripartit, Girona va rebre la inversió més baixa en sanitat per ciutadà”.

El PPC de Girona compta amb un projecte sòlid i valent. “El Partit Popular serà fort a l’ajuntament de Girona i al govern per tal de plantar cara a aquells qui no han fet les coses bé”, ha afirmat Veray.

Sobre les propostes del PPC de Girona al Barri de Montilivi, la candidata popular ha dit que la mobilitat és una de les prioritats del Partit Popular. “Cal una millora de la ruta del bus urbà i sobretot de la Línia 11, tal com reclamen els veïns del barri”, ha afirmat. A més, Veray ha dit que “s’ha d’estudiar la possibilitat que hi hagi un canvi en la ruta de la Línia 11 que faci que els autobusos no passin sempre pel carrer Solterra sinó que combinin passar també pel carrer Ullastret”.

En quant als equipaments del barri, Veray ha dit que “el PPC de Girona es compromet a treballar perquè la construcció del CEIP Pericot sigui una realitat”. Un projecte que el Tripartit va frenar i que hauria d’haver començat l’any 2009.

L’alcaldable del PPC a Girona també ha assegurat que “és necessari el soterrament de la Línia de Mitja Tensió de la Pujada Punta del Pi”. A més, la candidata ha afegit que “s’ha d’acabar amb la deixadesa de la Plaça Puigvistós i fer un bon manteniment de les zones verdes, així com ubicar-hi nous jocs infantils com els que hi ha a la Plaça Figueres”

Finalment, Veray s’ha compromès “a cobrir algunes de les pistes del club de Petanca, ja que és una reclamació dels veïns del barri i a més, no es tracta d’una gran d’infraestructura sinó que és un petit arranjament”