divendres, 6 de maig de 2011

Concepció Veray: “ la ciutat de Girona necessita un Govern valent, amb idees clares i amb experiència sobre què cal fer per superar la crisi”

El Partit Popular de Girona ha celebrat aquest vespre l’inici de la campanya a la seu electoral del Partit amb un sopar a peu dret amb els militants i els membres de la candidatura del PPC a Girona.

L’alcaldable del Partit Popular a Girona, Concepció Veray, ha assegurat que “comença la campanya amb el mateix missatge que l’acabarà i és que els gironins i gironines exerceixin el seu dret de vot, participin a les eleccions i vagin a votar el proper dia 22 de maig”. A més, la candidata popular ha dit que “al llarg dels 15 dies els hi demanarem als ciutadans que segueixin recolzant i donant el seu vot al nostre projecte, el PP de Girona, un projecte sòlid i de govern fet des de la ciutat de Girona i per Girona”

El Partit Popular compta amb un projecte valent i sòlid. “Perquè la situació a la què cal fer front és dura i d’una gran complexitat”, ha dit Veray. A més, l’alcaldable del PPC ha afegit que “El PP presenta propostes encaminades a aconseguir la reactivació econòmica de la ciutat, treure la ciutat de la crisi i donar més i millors oportunitats als ciutadans”.

Veray també ha dit que “comencem aquesta campanya electoral amb molta il•lusió, esperança i amb moltes ganes que els ciutadans escoltin les nostres propostes”. Un programa que el Partit Popular acostarà als ciutadans “amb una campanya de barri a barri, perquè tothom pugui conèixer quines són les nostres propostes per Girona”, ha afegit.

La candidata popular ha assegurat que “el PPC de Girona presenta un programa sorgit del contacte diari amb els ciutadans al llarg de molts mesos, que afronta els problemes reals de la nostra ciutat i que té com a principal objectiu la millora de qualitat de vida de tots els ciutadans”

Seguidament Veray ha dit que “la ciutat de Girona necessita un Govern valent, amb idees clares i amb experiència sobre que cal fer per superar la crisi”, i ha afegit “ Girona necessita un Govern en el que el PPC sigui decisiu, en el que el PPC hi sigui present”

“Davant el risc que a Girona tinguem quatre anys més de Tripartit o un nou Govern, format per CiU i ERC, més preocupat per la independència de Catalunya que per fer sortir la nostre ciutat i els seus ciutadans de la crisi demano i animo als gironins i a les gironines que confiïn en el nostre projecte de Govern sòlid i valent i el dia 22 de maig votin al PP, votin garantia de canvi”, ha conclòs la candidata popular.

A l’acte també hi ha assistit el president del Partit Popular a Girona, Enric Millo, que ha assegurat que “el projecte del PPC de Girona és un projecte sòlid, de govern i que garanteix el canvi real que necessita la ciutat”. Millo ha afegit que “la campanya no es fa en 15 dies i que la candidata del PPC a Girona ja ha demostrat amb la seva feina durant els últims 4 anys que el seu és un projecte que escolta i té en compte els ciutadans”