dimarts, 17 de maig de 2011

Concepció Veray: “Per al PPC de Girona Vila-Roja és un barri tant important com els altres i la gent gran un sector al que cal tenir en compte"

La candidata del PPC a Girona, Concepció Veray, s’ha reunit aquesta tarda amb l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vila-Roja. Una associació que li ha traslladat les preocupacions de la gent gran del barri i a la què Veray ha explicat les propostes del Partit Popular.


L’alcaldable ha assegurat que “per al PPC de Girona Vila-Roja és un barri tant important com els altres i la gent gran un sector de la societat gironina que cal escoltar i tenir en compte”. A més, la candidata popular ha afegit que “no podem quedar-nos de braços creuats davant les retallades en sanitat i per això el Partit Popular creu que el projecte de l’Hospital Josep Trueta és prioritari”

L’alcaldable del PPC a Girona ha recordat que “a Vila-Roja cal treballar per millorar la neteja del barri, el mobiliari urbà malmès al barri i l’adequació de les zones verdes per tal que tots els ciutadans de Vila-Roja puguin gaudir d’elles”.

Veray s’ha compromès “a la millora de la cobertura assistencial de l’ajuda domiciliària de les persones de més de 65 anys”. En la mateixa línia, la candidata popular creu que “s’han de promocionar els diferents programes de solidaritat intergeneracional perquè els joves voluntaris puguin col•laborar en l’atenció a la gent gran”.

L’alcaldable ha afegit que “és necessari incrementar el nombre de places residencials per a gent gran perquè es corresponguin amb les necessitats reals de la nostra ciutat i així evitar que les persones grans hagin de marxar del municipi”

Veray creu que “s’ha de crear un centre d’urgències socials, obert les 24 hores del dia durant tot l’any, i que funcioni com a porta d’entrada de totes les urgències que pugui tenir la gent gran”

En quant a la seguretat, la candidata popular ha destacat la protecció integral en situacions de maltractaments a la gent gran, amb mesures de prevenció i d’intervenció. “Cal prendre les mesures adequades perquè la gent gran pugui viure amb unes bones condicions de vida”, ha dit Veray.

L’alcaldable també s’ha compromès a millorar l’accessibilitat dels edificis. “Donarem ajuts directes per a la instal•lació d’ascensors en els blocs d’habitatges que estiguin mancats d’aquest servei, per facilitar la mobilitat de les persones grans i discapacitades”, ha dit.