dijous, 19 de maig de 2011

Concepció Veray: “Em comprometo a no endeutar més l’ajuntament de Girona”

La candidata del PPC a l’alcaldia de Girona, Concepció Veray, ha fet avui un passeig electoral al centre de Girona i ha participat al míting final de campanya del PPC de Girona amb Alícia Sánchez-Camacho i Enric Millo.

Veray ha dit que “acaba aquesta campanya de la mateixa manera que la va començar: demanant la participació dels gironins i gironines per a les properes eleccions de diumenge”. Uns comicis que, per a la candidata popular, són molt importants ja que “és el moment de fer realitat el canvi que Girona necessita”.

L’alcaldable ha fet referència a l’últim debat d’aquesta campanya electoral, “Ahir al debat de Catalunya Ràdio, tant CiU com PSC van deixar clar que estan disposats a seguir endeutant l’ajuntament de Girona, una proposta que el PPC no recolzarà”. En aquest sentit, Veray ha afirmat que “em comprometo a no endeutar més l’ajuntament de Girona”

“El PPC de Girona presenta un projecte sòlid i valent capaç de reactivar l’economia al municipi i amb unes prioritats encertades, no com les que ha tingut fins ara el Tripartit, que ens ha portat a la situació actual”, ha afegit.

La candidata ha demanat que “el proper 22 de maig els gironins confiïn en el Partit Popular, per tal que no es reediti el Tripartit ni tampoc es doni lloc a un govern format per CiU i ERC que estarà més preocupat per la independència que pels problemes reals dels ciutadans”.

A l’acte també hi ha assistit el President del PPC a Girona i Portaveu del Grup Popular al Parlament de Catalunya, Enric Millo, que ha dit que “cal un ajuntament que respongui a les necessitats dels gironins i per això hem de recordar als ciutadans que l’autèntica alternativa és el Partit Popular”