dimecres, 25 de maig de 2011

El PPC es converteix en la 3era força política a la ciutat de Girona

El PPC de Girona ha obtingut tres regidors en les eleccions municipals d’ahir diumenge, un resultat que el Partit Popular va celebrar a la seu electoral del partit a Girona. “El Partit Popular de Girona és la tercera força política i aquest és l’objectiu que ens havíem marcat”, ha dit Veray.

El PPC de Girona ha pujat un 30% en vots respecte de les passades eleccions municipals i s’ha quedat a pocs vots d’aconseguir el quart regidor al consistori gironí. Veray ha afirmat que “la clau de l’ajuntament la té el Partit Popular” i que “Puigdemont ha de triar ara entre formar un govern capaç d’implantar el canvi real que tant necessita la ciutat de Girona o un govern més preocupat per la independència que per les necessitats reals dels ciutadans”. Per a Veray està clar que “el Partit Popular és la garantia del canvi a la ciutat de Girona i que ara Puigdemont haurà de demostrar que realment vol implantar aquest canvi del qual tant ha parlat en campanya electoral”

Entre aplaudiments i abraçades pels bons resultats obtinguts, Veray ha destacat que “les esquerres han perdut suport a Girona i que ara el centre-dreta té una clara majoria”.

“El PPC de Girona ha presentat un projecte sòlid i valent, que ha recollit les inquietuds dels ciutadans i que els ha tingut sempre en compte. Per això els gironins i les gironines han demostrat que confien en el projecte del Partit Popular”, ha dit la candidata.

Cal recordar que els dos regidors que acompanyaran a Veray en aquesta legislatura són la periodista i directora de la revista Top Girona, Cuca Mascort, i l’assessor laboral i fiscal, Carles Palomares.