dimecres, 8 de juny de 2011

Concepció Veray : " Respecto la decisió d'ERC per obtenir un regidor, però això no pot suposar que s'aturi la ciutat 20 dies més"

La presentació d’un recurs davant del TSJC per part d'ERC per tal de poder obtenir un regidor a l’ajuntament fa que el nou consistori no pugui constituir-se fins el dia 1 de juliol. Davant d’aquesta situació la Portaveu del PPC a l’ajuntament de Girona ha dit que "respecto la decisió d'ERC per obtenir un regidor, però això no pot suposar que s'aturi la ciutat 20 dies més".

Per Veray "entenc que ERC lluiti fins l’últim moment la seva entrada a l’ajuntament però això no pot ni ha de perjudicar als ciutadans i a la ciutat fent que durant 20 dies aquesta no tingui govern i quedi paralitzada".

"És evident que el govern sortint ho tenia tot planificat per acabar el seu mandat el dia 10 de juny i per tant ara cal que aquest entengui que no pot ser així i que cal reorganitzar-se i que tècnicament aquests propers 20 dies es faci tot allò que calgui fer perquè la ciutat no es paralitzi".

La Portaveu Popular, ha aprofitat aquesta situació per recordar-li un cop més a CiU que "Girona necessita un Govern fort i estable i no un govern dèbil i inestable com pretén fer amb només 10 regidors" i ha insistit en que " Puigdemont te ara 20 dies més per reflexionar sobre la seva tossuderia de governar en minoria i per fer una lectura correcta dels resultats del 22 de maig, a través dels quals el Gironins van dir molt clar que volien i apostaven pel canvi a Girona, liderat per CiU, si, això és evident davant els resultats, però no sols sinó amb el PPC, al qual van situar com a 3era força política a la ciutat i amb el nombre de regidors necessaris per poder garantir un govern de canvi real fort i estable".

Finalment Veray ha dit que “els resultats del 22 de maig són molt clars, les forces del tripartit perdent molt suport i els grups, fins ara a l’oposició, en guanyem, això és un fet que CiU no hauria d’obviar”.