dissabte, 30 de juliol de 2011

Concepció Veray nova Vicepresidenta del Consell Comarcal del Gironès

CiU i el PPC van signar dimecres un pacte de Govern d’aquestes dues formacions per governar conjuntament el Consell Comarcal del Gironès.

La nova Vicepresidenta del Consell Comarcal ha destacat la importància d’aquest pacte i la conveniència de donar a la comarca “un govern fort i estable que treballi per a la millora de la situació econòmica actual”.

Per Veray “avui més que mai és necessari que el Consell Comarcal ajudi en tot allò que sigui possible als municipis de la nostra comarca que pitjor ho estan passant i alhora també que des d’aquest es treballi perquè els municipis puguin tenir i gaudir de tots els serveis necessaris molts dels quals, donada la mala situació de les finances públiques de la majoria de municipis, aquests per si sols no poden oferir”.

La lider popular ha valorat de manera molt positiva aquest pacte i ha destacat les grans coincidències de les dues formacions polítiques en relació a allò que cal fer des del Consell Comarcal per ajudar a municipis i ciutadans a sortir de la greu crisi econòmica en la que ens trobem, fet que ha facilitat el que finalment ambdues forces polítiques hagin pogut arribar a un acord.

Veray, que gestionarà l'àrea de Promoció Econòmica, ha explicat que "el Pacte signat entre marca com a prioritats del nou govern : la recuperació econòmica, la creació d’ocupació, l’austeritat i la transparència, la simplificació administrativa i burocràtica i l’ajuda i el suport als municipis del Gironès amb més dificultats", i en cada un d'ells marca les línees estratègiques a seguir per pdoer obtenir els objectius desitjats.

Finalment la Vicepresidenta ha volgut recalcar que "amb aquest pacte el PPC formarà part del Govern de la Comarca per primera vegada i a més ho fa amb la responsabilitat de gestionar una de les àrees més importants i amb més rellevància en els moments actuals de grans dificultats econòmiques, la de promoció econòmica".