dissabte, 15 d’octubre de 2011

Concepció Veray ocuparà el segon lloc de la candidatura del PPC de Girona al Congrés dels Diputats a les Eleccions del proper 20 de novembre

El Punt - 15 d'octubre de 2011

El PP reforça Girona per a les generals amb Veray de segona

Girona. Joan TrillasEl candidat del PP a Girona, Enric Millo, que s'ha proposat recuperar el diputat que fa dues legislatures que no tenen, ha apostat fort per bastir una llista que posi fi a aquesta, com ell mateix va dir, “anomalia”. La veterana política Concepció Veray anirà en segon lloc, seguida de Manel Escobar, regidor i portaveu del PP a l'Ajuntament de Roses des de 1999, actualment regidor d'Economia i Hisenda. Els candidats al Senat són José Luis Montero, Jordi Farré i Júlia Sala.

Veray és regidora i portaveu del PP a l'Ajuntament de Girona des del 2003 i vicepresidenta del Consell Comarcal del Gironès des del juliol del 2011. Enric Millo, actual portaveu del PP al Parlament, ha assegurat que si surt anirà a Madrid. Amb tot, caldrà estar atent al que pot passar en el supòsit que Alícia Sánchez-Camacho sigui nomenada ministra. Aquest escenari podria representar el salt de Concepció Veray al Congrés dels Diputats.

Diari de Girona - 15 d'cotubre de 2011

El PP situa Concepció Veray com a número 2 a la llista al Congrés

La portaveu municipal de Girona acompanyarà Millo en el repte de recuperar un escó a la Cambra baixa

GIRONA J.B.M. El Partit Popular de Catalunya va anunciar ahir que la portaveu de l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, serà la número 2 de la llista al Congrés per Girona. Veray acompanyarà Josep Enric Millo, que encapçala la candidatura en l'intent de recuperar l'escó que van perdre el 2004. En el tercer lloc, s'ha designat el portaveu del PP a Roses i actual regidor d'Economia i Hisenda, Manel Escobar. La llista es completa amb Enric Martínez, Maria Àngels Olmedo i Salvador Tordera. Al senat, liderarà la candidatura José Luís Montero, que comptarà també amb Jordi Farré i Júlia Sala per completar els tres llocs.

Concepció Veray, de 35 anys, compta amb una llarga experiència en política. Va ser presidenta Provincial de Noves Generacions de Girona (1997- 2004) i es va encarregar de dirigir la campanya de les Eleccions Municipals 1999 a la província de Girona. Va ser secretària General Provincial del PP de Girona entre 1999 i 2004 i presidenta provincial del PP de Girona fins al 2007). És vicepereisdenta del Consell Comarcal del Gironès des del juliol passat.

Per altra part, ahir es van donar a conèixer totes les llistes de Catalunya. La blanenca Alicia Sánchez-Camacho tancarà la llista per Barcelona. Al Senat, s'ha designat Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels, el segon municipi més gran de Catalunya governat pel PP.