diumenge, 9 d’octubre de 2011

El PPC recorda a Puigdemont que te un govern en minoria i feble i que sol no podrà tirar endavant ni aquest ni cap altre Pla.

Desprès de la roda de premsa del Govern Municipal de Girona presentant als mitjans de comunicació el Pla de Mandat, el PPC, per boca de la seva Portaveu a l’Ajuntament de Girona "ha recordat a Puigdemont que te un govern en minoria i feble i que sol no podrà tirar endavant ni aquest ni cap altre Pla", i seguidament ha afegit que "suposo que el Sr. Puigdemont ens explicarà aquest Pla algun dia ja que sense el suport d’algun altre grup no podrà fer res del que avui ha explicat".

Concepció Veray, portaveu popular ha explicat que "m’ha sorprès assabentar-me pels mitjans de comunicació de la presentació del Pla de Mandat del Sr. Puigdemont i em pregunto amb qui n,ha parlat i amb qui l,ha treballat i consensuat per poder dur-lo a terme".

Per Veray, que reconeix que la responsabilitat de fer un Pla de Mandat es per suposat de l’equip de govern, "quan un te un govern feble com és el cas del Sr. Puigdemont a Girona amb només 10 regidors no es pot actuar amb aquesta arrogància", i ha afegit que "entenc que es treballi per fer un Pla de Mandat, el que no entenc és que no es faci de manera conjunta amb altres grups per tal de presentar el millor pla per Girona. Un pla que generi credibilitat, que no sigui vendre fum o fer promeses que acabaran sent incomplertes pel fet que el govern ha estat incapaç de treballar-lo, consensuar-lo i pactar-lo i assegurar així que allò presentat es creïble perquè te el suport necessari per tirar endavant".

Finalment, Veray ha demanat a Puigdemont "que es repensi aquesta seva manera d’actuar perquè la credibilitat de tots està en joc", i ha afegit "es temerari que un govern en minoria presenti un pla d,aquesta importància sense ni tant sols haver-lo comentat amb els grups de l’oposició".