dilluns, 30 de gener de 2012

CADASCÚ AL SEU LLOC

Fa uns dies vaig advertir als periodistes gironins que Jordi Xuclà no era vocal de la Comissió de Foment (com ell els hi havia assegurat), sinó que n,era tan sols membre adscrit. Va ser un acte de diligència informativa i honor a la veritat. Sembla que al senyor Xuclà aquesta puntualització no li ha fet cap gràcia - cosa fàcil de resoldre Sr. Xuclà, no falti més a la veritat i no caldrà que ningú el rectifiqui -, i en una entrevista que publica avui el diari El Punt titlla les meves paraules d’infantils. I va més enllà: Xuclà es pregunta “el premi del diputat del PP només és un vocal a Foment?”, alhora que assegura estar convençut que el PP de Girona tindria més reconeixement dins del repartiment de tasques que aquesta vocalia. Davant d’aquesta nova estratègia de desinformació i de falta a la veritat del Sr. Xuclà m’agradaria instar-lo a mirar les llistes de les comissions del Congrés dels Diputats per veure si troba el meu nom en alguna altra. Veurà el senyor Xuclà que no només sóc vocal de Foment, sinó que també ho sóc de la Comissió d’Indústria, Energia i Turisme. El Partit Popular de Girona va apostar per aquestes dues comissions perquè és on es tractaran els temes que més afecten a la nostra demarcació. Molt més que Exteriors i Defensa, per suposat. A més, trobarà el meu nom una tercera vegada, com a secretària primera de la mesa de la Comissió de Seguretat Vial i Mobilitat sostenible, una de les úniques dues comissions que presideix CiU, casualment, serà doncs que aquesta comissió no és precisament poc important també per a ells.

De totes maneres, per sobre del que ha aconseguit o no el Partit Popular de Girona, per mi el que cal es valorar el que ha aconseguit el Partit Popular a tota Espanya, que va guanyar les eleccions i que governa en majoria. D’aquí que el paper de l’escó gironí del PP sigui tant important. En aquest sentit i com a diputada del partit que governa vetllaré i treballaré perquè les comarques gironines rebin l’impuls que necessiten i facilitaré l’entesa i el diàleg entre els representants del nostre territori i el Govern de l’Estat. Això és el que cal ara, posar-nos a treballar seriosament per sortir de la crisi i solucionar els problemes que ens afecten, així com, perquè tot allò important per les comarques de Girona i que el Partit Socialista, amb la sempre inestimable ajuda i complicitat de CiU, no va ser capaç de dur a terme i fer realitat.

El meu deure com a representant pública és el de sempre explicar la veritat i així ho faré, agradi o no al Diputat Xuclà, el qual, si s’entossudeix en no explicar-la, ja pot donar per fet que aquesta Diputada el rectificarà tantes vegades com calgui per més que ell es posi nerviós o s’ho prengui malament i això el porti a intentar, sense èxit per cert, minimitzar, amb afirmacions poc rigoroses i més de pati d’escola que d’un representant a les Corts Generals, la importància de l’escó obtingut pel PP de Girona el passat 20 de novembre i les seves responsabilitats i tasques a desenvolupar al Congrés dels Diputats els propers 4 anys.