dimarts, 24 de gener de 2012

Pressupost de l'Ajuntament de Girona pel 2012

La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha anunciat que el grup ha mantingut un primer contacte amb el govern de la ciutat per negociar el pressupost de 2012. La popular ha manifestat la seva voluntat d’arribar a acords “com a mostra de la responsabilitat que exerceix el Partit Popular a l’oposició”, però ha posat algunes condicions.

Veray ha detallat que el PPC recolzarà el pressupost si es compleixen tres requisits. En primer lloc la portaveu ha dit que “cal ajustar el capítol dos i reduir la despesa corrent”. Per contrapartida, la popular demana que “la inversió directa es mantingui igual que els anys anteriors o, en la mesura del possible, s’incrementi, ja que és la que repercuteix directament sobre els ciutadans”. A més, Veray ha afegit una tercera petició per tal de fer efectiu el suport del PPC al pressupost presentat per CiU, i és que “s’han de reforçar les partides de les àrees de Promoció i Ocupació i la de Serveis Socials”.

La portaveu reafirma amb aquestes condicions, la voluntat del Partit Popular per reactivar l’economia i tornar a generar ocupació. Veray ha remarcat la importància d’invertir per “incentivar la creació de llocs de treball”, alhora que ha mostrat el seu compromís amb les polítiques d’ajuda als més desafavorits.

En les properes hores ambdues formacions intensificaran les reunions per buscar el consens. El pressupost de l’Ajuntament de Girona per aquest 2012 es votarà al proper ple, que se celebrarà el 30 de gener.