dimecres, 4 de gener de 2012

Veray (PP) confia que la ministra de Foment serà ´receptiva´ amb Girona

Diari de Girona/ ACN.
La nova diputada del PP al Congrés Concepció Veray es va mostrar convençuda que la nova ministra de Foment, Ana Pastor, serà "receptiva" a les necessitats i demandes del territori gironí. Veray va assegurar que la ministra és "una gran coneixedora" de la demarcació, perquè l'ha visitada diverses vegades en successives campanyes, i va remarcar que cal agafar "com una bona notícia" el seu nomenament. La diputada va informar que al gener ja farà arribar a la titular de Foment la seva agenda de prioritats per a les comarques gironines, entre les quals hi ha el desdoblament de la N-II, el TAV i "altres infraestructures".

"Estic convençuda que serà receptiva a aquells projectes que s'han d'agilitzar i prioritzar a les comarques gironines, com és el desdoblament de la N-II", va assegurar Concepció Veray. La diputada va explicar que, de moment, deixarà "temps" a la nova ministra perquè estructuri el seu gabinet, però que aquest mateix gener demanarà "una reunió de treball" amb ella per entregar a Ana Pastor la seva agenda de prioritats per a les comarques gironines.

L'arribada del TAV

"La N-II, evidentment, ha estat sempre dins aquesta llista i el compromís del PP en aquest tema no ha canviat", va assegurar Concepció Veray. La diputada al Congrés també va situar dins el seu ordre de prioritats "l'arribada de l'alta velocitat" i, segons va dir, "altres infraestructures", que de moment no va precisar.


Això sí, Veray també va demanar paciència al territori, perquè els projectes s'hauran d'executar amb el calendari que fixi Foment. "No es pot fer tot en dos dies, dues setmanes o dos mesos; cal planificar com treballarem en aquests quatre anys", va concloure.