dimecres, 27 de juny de 2012

Concepció Veray : “Els senadors i diputats de CiU han demostrat amb les seves esmenes als PGE la manca de responsabilitat en moments tan difícils com els actuals”

Concepció Veray : “Els representants de CiU a Madrid se senten desorientats i desplaçats davant la poca rellevància que tenen, no hi estan acostumats, i per tant s’ha de ser comprensiu amb ells, ara bé, crec que fan un flac favor als gironins i a tot el que cal fer a les nostres comarques, intentant desacreditar els membres del PPC únicament per ocultar la seva frustració”

La diputada del PPC al Congrés dels diputats, Concepció Veray, ha replicat aquest matí les declaracions del senador Joan Bagué de CiU. Veray, que ha qualificat les declaracions de totalment “desafortunades”, considera que “l’actitud dels diputats i senadors de CiU, en relació als PGE del 2012, ha demostrat la falta de responsabilitat d’aquests en moments tan difícils com els actuals”. Per la diputada popular “en moments de grans ajustaments com els actuals esperava dels representants de CiU més rigor en la presentació d’esmenes, i no una còpia de les de l’any anterior, en la majoria de casos, demanant increments de partides per un valor del tot inassolible, avui, pel Govern”, i seguidament ha afegit que “els PGE 2012 tenen una vigència de 6 mesos, això és un fet que CiU tampoc ha tingut en compte en la presentació de les seves esmenes, o sí, i les ha presentat simplement perquè no fossin aprovades i així poder tenir excusa per sortir a criticar, una demostració més de la manca de responsabilitat d’aquesta formació política”.

En aquest sentit la diputada popular ha afegit que “enlloc de criticar tant als responsables del PPC, el que haurien de fer els representants de CiU és prendre nota de la responsabilitat i lleialtat que exerceix i demostra el Partit Popular Català amb el Govern del Sr. Mas” .

La diputada popular s’ha referit també a les esmenes presentades al Senat, i en aquest sentit ha dit que “és incoherent que CiU al Senat hagi tornat a presentar, com ja va fer al Congrés, esmenes que demanen menys inversió en algun tram de la N-II de la que ja figura als PGE 2012”. Per la diputada popular, aquest fet evidencia que “a CiU li interessa més buscar titulars que no pas treballar perquè les infraestructures que necessitem a les comarques gironines, com el desdoblament de la N-II, es desencallin”. Veray ha explicat que, per exemple, igual que va passar al Congrés, CiU ha presentat una esmena als PGE del 2012 demanant una inversió pel tram de la N-II Garrigàs - Pont de Molins de 298,74 Milers d’euros quan en els PGE 2012 presentats pel Govern ja hi figura una inversió de 1,201,26 Milers d’euros.

Veray ha insistit en la importància que té pel PPC el desdoblament de la N-II i ha dit que “el compromís del PPC amb aquesta infraestructura és total. Treballem intensament perquè acabi essent una realitat, malgrat el retard que pateix per culpa del Govern Zapatero i les crítiques de CiU”.

Concepció Veray ha volgut expressar la seva preocupació per l’actitud dels representants de CiU a Girona i s’ha preguntat “si CiU ha oblidat els vuit anys de Govern de Zapatero, govern que ells van contribuir a mantenir, i durant els quals les comarques gironines van estar totalment oblidades”.

Finalment Veray ha dit que “els representants de CiU a Madrid se senten desorientats i desplaçats davant la poca rellevància política que tenen, no hi estan acostumats, i per tant s’ha de ser comprensiu amb ells, ara bé, crec que fan un flac favor als gironins i a tot el que cal fer a les nostres comarques, intentant desacreditar els membres del PPC únicament per ocultar la seva frustració”.