dilluns, 18 de juny de 2012

Concepció Veray: “Les reformes engegades pel Govern del PP són en aquests moments la millor garantia de futur”

12 Congrés Provincial del PPC ed Girona

La diputada al Congrés dels Diputats i portaveu a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha exposat la comunicació política i ha destacat els valors de base del PPC: “llibertat, justícia i igualtat d’oportunitats, són els valors que ens han de guiar en tota la nostra acció política”.

Veray ha demanat “un esforç per fer arribar i explicar a tots els ciutadans les reformes que, de manera exemplar, s’estan duent a terme per fer possible la sortida del forat en el que les esquerres ens han deixat”, i ha conclòs que “les reformes engegades pel Govern del PP són en aquests moments la millor garantia de futur”.

La diputada ha explicat que la greu crisi econòmica obliga a ser austers i a prioritzar. “No és fàcil i socialment moltes vegades es fa difícil d’entendre”, ha dit. Veray s’ha referit a algunes infraestructures i problemes de la demarcació que fa anys que s’arrosseguen, com el desdoblament de la N-II. “Els ciutadans poden estar tranquils, perquè el Partit Popular no enganya i sí compleix els seus compromisos”.

Veray ha afirmat que el Partit Popular “creu en el desdoblament de la N-II i el farà”, tot i que ha lamentat no poder fer-ho amb la celeritat que voldrien a causa de la greu crisi econòmica i "la manca de recursos derivat de l'excessiu dèficit públic heretat del Govern Zapatero". Per aquesta raó, la diputada gironina també ha criticat l’actitud de l’oposició, especialment del PSC, que ha tingut la responsabilitat de governar els darrers vuit anys. “Vergonya haurien de sentir i tenir els socialistes gironins”, ha dit Veray al recordar els incompliments d’aquest partit amb les comarques de Girona, alhora que ha lamentat que CiU només es dediqui a posar pals a les rodes. La diputada considera “un exercici de cinisme i oportunisme” que el PSC (amb el seus còmplices de CiU), exigeixin ara al Partit Popular tot el que ells no han fet en vuit anys.