dissabte, 9 de juny de 2012

El PPC de Girona demana que es redactin de manera urgent els plans de dinamització comercial dels barris de Pont Major i Montjuic

El Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona ha presentat aquest dijous una moció per tal d’accelerar els plans de dinamització comercial dels barris de Pont Major i Montjuic. Segons la portaveu del grup municipal popular, Concepció Veray, “és més important que mai que des de l’ajuntament ajudem a promocionar el comerç, estimular la seva implantació i la creació de nous establiments, especialment als barris amb un teixit comercial feble”. La portaveu ha argumentat que “hem de donar suport a aquells qui poden ajudar-nos a crear ocupació i reactivar l’economia, perquè aquesta és la millor política social que es pot dur a terme”.

Veray ha raonat que “des del PPC de Girona sempre hem defensat que cal treballar tant per aquells sectors de la ciutat amb un teixit comercial fort com per aquells que el tenen dèbil”, alhora que ha manifestat que “cal que l’ajuntament aboqui més recursos per dinamitzar aquells sectors de la ciutat on el teixit comercial és pràcticament inexistent, ja que és una forma de dinamitzar econòmicament la zona”.

El grup municipal popular va acordar amb l’actual govern de la ciutat, en la negociació del pressupost pel 2012, invertir 20.000 euros per desenvolupar els plans de dinamització comercial d’aquests dos barris, ja que “considerem que fins avui han estat oblidats en aquest aspecte i, malgrat no són els únics que el necessiten, sí són els més prioritaris”, ha dit Veray.

Per tot això, els populars gironins han presentat una moció per al proper ple municipal per tal d’encarregar de manera urgent la redacció dels projectes de dinamització comercial del barri de Pont Major i del barri de Montjuic. “Volem que aquests plans es presentin abans del 15 de setembre per començar a executar-los abans que acabi l’any”, ha dit Veray, i ha afegit que “un cop redactats aquests plans, demanem que es realitzi un estudi sobre les necessitats comercials d’altres barris de la ciutat per tal de valorar la possibilitat de redactar nous plans de dinamització comercial l’any 2013”.

3 comentaris:

Lawsuit Funding New Jersey ha dit...

This article helps me a lot. Nice work!

Dan Scarfo ha dit...

This information is really useful! It's just what I was searching for

bronx criminal lawyers ha dit...

This article helps me a lot. Nice work!