dissabte, 16 de febrer de 2013

Veray: “l'obsessió de Puigdemont per la independència està perjudicant la ciutat de Girona”

La portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha criticat la decisió de CiU de donar suport a la moció que la CUP pensa presentar al proper ple municipal per declarar la delegada del Govern de l’Estat a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, ‘persona non grata’ a Girona. Per Veray “el pacte tàcit entre CiU i la CUP per convertir Girona en la capital de l’independentisme posa en risc el futur de la ciutat”, i considera que “Puigdemont està obsessionat amb la independència i això està perjudicant greument la ciutat de Girona”.

"Dilluns no vàrem acabar d’entendre a canvi de què la CUP donava la seva abstenció a CiU perquè aquests poguessin tirar endavant el pressupost, però després de llegir aquesta notícia ens ha quedat clar”, ha dit la portaveu popular, i ha considerat que aquest gest es va fer “a canvi d’aprovar mocions rupturistes, separatistes i radicals que res aporten als ciutadans”.

Per Veray, “més valdria, i segur que tots els ciutadans li agrairien molt, que el sr. Puigdemont dediqués tots els seus esforços a treure Girona de la crisi, a lluitar contra l’atur i a ajudar aquells que més ho necessiten enlloc d’amenaçar amb denúncies contra la Delegada del Govern perquè aquesta fa la seva feina”. “Si no vol fer d’alcalde, si ja se n’ha cansat, que plegui, ningú l’obliga a continuar, però que deixi de fer famosa Girona per baralles d’ell contra Espanya”.

"És lamentable que els dirigents de CiU a Girona es comportin com autèntics hooligans de l’independentisme posant-se al costat de la CUP, anunciant el seu vot favorable a una moció paripé”, ha dit Veray, que ha assegurat que la moció “no té cap mena de sentit, no aporta res i de cap de les maneres representa el sentir majoritari dels gironins i gironines”. Per Veray, aquesta moció i els grups que hi donen suport “només busquen la bronca i l’enfrontament".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

NO LI FA VERGONYA, ESSER TAN BOTIFLERA I TRAIDORA A LA TERRA DELS SEUS AVANTPASSATS ?.

Anònim ha dit...

Entiendo que quien tiene obsesión por la no independencia de cataluña es ud. Viendo las políticas y las acciones del partido del gobierno, su partido, que realizan contra cataluña y su gobierno constitucional y demócratico, y que a ud. le parecen correctas, dicen muy poco en favor de su catalanidad, pero claro, César tuvo a Bruto, Catalunya le tiene a ud.

Anònim ha dit...

Aquesta obsessió és compartida per la majoria del catalans, tal i com va quedar palès en les últimis eleccions al Parlament de Catalunya. Per cert, a vosté, n'hi ha tocat, de sobre?