diumenge, 10 de març de 2013

Veray: “Amb o sense qüestió de confiança Puigdemont s’ha convertit en un obstacle per Girona”

La portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona i Diputada al Congrés, Concepció Veray, ha participat aquest matí en el Campus de Noves Generacions del PPC que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la ciutat de Girona. Veray, que ha fet un comunicat sobre “Els bons governs locals”, s’ha referit durant la seva intervenció a la situació que s’està vivint actualment a l’Ajuntament de Girona en relació a l’aprovació del pressupost del 2013. En aquest sentit, Veray ha posat com exemple de mal govern l’actual govern de CiU a la ciutat de Girona el qual ha qualificat de “dèbil, perdut, sense rumb i liderat per una persona més preocupada per la independència de Catalunya que pel bon desenvolupament i funcionament de la ciutat”. 

Per Veray “el serial viscut aquesta última setmana és la prova més viva de la manca d’il•lusió i ganes de Puigdemont per tirar endavant la ciutat”. La portaveu popular ha explicat que “un govern seriós i responsable no juga amb qüestions tan importants per la ciutat, com és el pressupost, ni amenaça amb presentar qüestions de confiança únicament per sortir-se amb la seva com ha fet l’actual equip de Govern de CiU”. 

“Amb o sense qüestió de confiança Puigdemont s’ha convertit en un obstacle per Girona”, ha dit Veray, que a més ha afegit que “aquest acord in extremis no significa ni suposa que Puigdemont pugui seguir liderant la ciutat, al contrari, és necessari que dimiteixi i deixi pas a una persona que tingui il•lusió i ganes de tirar endavant aquesta ciutat”. 

Veray ha recordat que les al•legacions presentades al pressupost per part del seu grup municipal així com pel grup que finalment sembla que recolzarà el pressupost estan presentades des de fa dues setmanes i per tant “no té cap sentit haver esperat a 48 hores del ple per arribar a un acord i tornar a situar-nos com el dia de l’aprovació inicial, en que el temps per preparar aquest punt de l’ordre del dia del Ple quedarà reduït a hores donat que no serà fins el mateix dilluns que podrem accedir a la documentació que finalment se sotmetrà a votació en el Ple”. 

La portaveu popular ha expressat el seu respecte a qualsevol acord al que s’arribi per part dels diferents grups municipals amb el Govern de la ciutat, malgrat no el comparteixi. Això sí, Veray ha explicat que “alguns acords, pel que sembla, responen més a estratègies polítiques de les pròpies formacions a nivell provincial que altra cosa”, i seguidament ha afegit que “perquè després del que hem pogut llegir aquest últims dies als mitjans de comunicació és més que evident que el grup municipal del PSC ha acabat cedint i acatant les ordres del seu partit en aquesta qüestió”. “Hi ha ombres al PSC que són molt allargades”, ha dit Veray que finalment ha afegit que “els ponts que el primer secretari del PSC deia ahir que volia construir contra el separatisme sí que són una cortina de fum, però per tapar la deriva del PSC que ha abandonat totalment la centralitat política per alinear-se amb el rupturisme de CiU”.

1 comentari:

AMG ha dit...

Esteu segura que no té res a veure la Independència de Catalunya amb la bona governança de Girona o qualsevol altra ciutat catalana? Perquè us penseu que està tan estesa l'esperança independentista?