dimecres, 27 de març de 2013

Veray: “Llanos de Luna no ha faltat al respecte a ningú, només fa la seva feina i vetlla perquè es respecti la legalitat vigent”

El grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona va lamentar ahir al vespre la presentació i aprovació de la moció que es va portar al ple per declarar la delegada del Govern espanyol a Catalunya “persona non grata” a la ciutat. La portaveu dels populars a Girona, Concepció Veray, va reivindicar que “Llanos de Luna no ha faltat al respecte a ningú, només fa la seva feina i vetlla perquè es respecti la legalitat vigent”.

La moció, presentada per la CUP, va rebre el suport d’ICV i CiU, que també hi van votar a favor. En aquest sentit, Veray va criticar que CiU qüestionés la figura de la delegada del Govern “quan el Govern de la Generalitat té sis delegats territorials i a Catalunya hi ha quatre províncies”, i va manifestar la seva sorpresa perquè “un partit com CiU es posicioni al costat d’un altre com la CUP, que crida a la desobediència civil”. Per Veray, “aquesta és una mostra més que evidencia el mal camí que ha pres CiU”.

Veray va lamentar que el ple aprovés aquesta moció en nom de tota la ciutat de Girona “quan hi ha molts gironins que no comparteixen el que demana la moció i respecten, com ha de ser, la delegada i les seves funcions”. En aquest sentit, Veray va reivindicar la tasca que està portant a terme Llanos de Luna i va replicar als grups que van donar suport a la moció que “obvien tota la feina que la delegada fa diàriament per sortir de la crisi, que és la prioritat”.