divendres, 5 d’abril de 2013

Concepció Veray recull les inquietuds del Baix Empordà que depenen de Madrid

La diputada del PPC de Girona, Concepció Veray, ha visitat avui el Baix Empordà per conèixer de primera mà els problemes de la zona que depenen sobretot del Govern Espanyol. La visita s’emmarca en un conjunt de visites comarcals que fa com a diputada nacional arreu del territori per tal d’escoltar els ciutadans i els regidors i que es complementen amb la feina que s’està desenvolupant des de l’Oficina Parlamentària del PPC de Girona. 

Veray s’ha reunit amb el regidor del PPC a Santa Cristina d’Aro, Sebastian Mateo, i també amb l’alcalde, Josep Llensa, i ha explicat que “m’han traslladat les males condicions amb que es troba el camí de ronda de Sant Feliu a Tossa de Mar on hi ha dos trams que pertanyen a Santa Cristina”. En aquest sentit, la diputada ha concretat que “malgrat que per aquest any 2013 no hi ha pressupost per actuar-hi sí que podem deixar-ho tot a punt a nivell de Madrid per actuar-hi quan la situació econòmica millori, i és el que farem”. Per la diputada “el Govern Espanyol ja ha començat a fer actuacions concretes a la comarca, amb una inversió de 100.000 euros, per solucionar els problemes més urgents mentre no es puguin abordar els grans projectes a causa de les dificultats econòmiques”. 

La diputada també ha explicat que també han parlat de la Llei de Costes i ha recordat que “al Baix Empordà aquesta llei tindrà una repercussió important on soluciona algunes problemes importants que teníem ja que ha donat l’exempció directa al passeig marítim de Platja d’Aro pel que fa als pisos de primera línia de mar que fins ara eren considerats de domini públic i, per tant, els propietaris recuperaran la propietat dels seus pisos”. Veray ha afegit que “Platja d’Aro també tenia uns problemes relacionats amb la rehabilitació d’edificis al passeig, doncs amb la nova Llei de Costes els edificis es podran rehabilitar, seguint unes pautes, evidentment” i s’ha mostrat convençuda que “hi haurà inversors que vulguin fer-ho per ajudar a reactivar la zona i també l’economia”.

La diputada popular també ha aprofitat la visita a Santa Cristina d’Aro per demanar a l’alcalde, Josep Llensa, que compleixi la llei de banderes tal i com es va comprometre a fer en ple. 

A Palamós 

Concepció Veray també s’ha reunit avui amb la confraria de pescadors de Palamós per escoltar les preocupacions del col•lectiu respecte tots els temes que depenen del Govern Espanyol i traslladar-los a Madrid. També ha mantingut una trobada amb la regidora del PPC a l’Ajuntament de Palamós, Vanesa Mányic, de qui la diputada ha destacat “la il•lusió que mostra per treballar per Palamós i per començar aquesta nova etapa com a regidora”. Veray ha celebrat que s’hagi normalitzat la situació del partit a Palamós i s’ha mostrat convençuda que Mányic farà una molt bona feina pel municipi.