divendres, 5 d’abril de 2013

El PPC considera que la moció de la CUP demanant la retirada del títol de Príncep de Girona al Príncep Felip és “ridícula, oportunista i repetitiva”

La portaveu del grup municipal del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha anunciat que el seu grup votarà en contra de la moció que la CUP ha presentat per deixar de reconèixer, com a ciutat, el títol de Príncep de Girona que ostenta Felip de Borbó, reconvertir la Fundació Príncep de Girona i adoptar altres mesures antimonàrquiques. Per Veray “és una moció ridícula, oportunista i repetitiva, ja que al juliol de l’any passat van presentar-ne una semblant”. 

La portaveu dels populars considera que “l’únic que fa aquesta moció és perjudicar la imatge de la ciutat de Girona”, i demana a CiU que voti en contra d’aquesta moció i que “recuperi així el camí del rigor i el sentit comú i no segueixi fent el joc a la CUP com va fer a l’anterior ple amb la moció per declarar “persona non grata” la delegada del Govern de l’Estat a Catalunya”. Per Veray, aquesta és “una mostra més de l’obsessió de la CUP per anar contra tot el que no sigui la seva particular manera de veure la independència de Catalunya”, i ha lamentat “la intolerància” que demostren mocions com aquestes. 

Veray també ha volgut destacar la gran tasca de la Fundació Príncep de Girona. “És una fundació privada que fa una gran tasca en favor dels joves”, ha dit, i ha manifestat el “respecte, agraïment i admiració al Príncep Felip per la seva dedicació i implicació en aquesta fundació que té una repercussió molt positiva per a la societat gironina”. “Estem totalment d’acord en que se segueixi treballant com fins ara”, ha dit Veray, qui també ha recordat “el prestigi que dóna a la ciutat aquesta fundació i la celebració del Fòrum Impulsa, que és un dels esdeveniments més destacats de l’any a Girona”.