divendres, 10 de gener de 2014

Veray: “No es pot posar en dubte que amb el Partit Popular el desdoblament i la millora de la N-II avança”

La diputada del Partit Popular al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha considerat que “no es pot posar en dubte que amb el Partit Popular el desdoblament i la millora de la N-II avança”, després que el Consell de Ministres autoritzés ahir la licitació dels contractes d’obra dels trams Maçanet de la Selva-Sils i Medinyà-Orriols. Per Veray “el Govern del PP escolta i coneix les necessitats de les comarques gironines i per això ha prioritzat les obres de la N-II”. 

La diputada popular es mostra satisfeta per “haver desencallat les obres de millora d’aquesta carretera”, i confia que les actuacions que s’estan duent a terme, com el desdoblament entre Caldes de Malavella i Sils, i les properes que es faran, com els trams autoritzats ahir pel Consell de Ministres, “incrementaran la capacitat d’aquesta via i milloraran notablement la seguretat vial”. De fet, aquesta és la finalitat del Pla N-II dissenyat pel Ministeri de Foment, dins del qual s’inclouen les actuacions anunciades ahir. En concret, la construcció d’un nou tram d’autovia A-2 de 2,7 km entre Maçanet de la Selva i Sils i la duplicació del tram entre Medinyà i Orriols. Aquest últim projecte inclou la connexió amb el nou enllaç de l’AP-7 a Vilademuls que completarà la circumval•lació de Girona, lliure de peatge per a moviments interns fins a Fornells de la Selva. El pressupost total dels dos projectes autoritzats ahir és de 39,9 MEUR. 

“El canvi és evident”, ha comentat Veray, “hem passat d’una N-II abandonada en un estat lamentable pel govern del PSOE a veure les millores reals que fa el Partit Popular”. “Tant als pressupostos, com al BOE, com sobre el terreny, podem constatar que treballem intensament per millorar aquesta carretera”, ha explicat la diputada popular, per qui també cal destacar “la sensibilitat que han demostrat la ministra de Foment i el president del Govern, respecte a la N-II”. “Per fi, després de dues legislatures socialistes d’incertesa, tenim un Govern de l’Estat que ens escolta i actua”, ha precisat Veray, i ha manifestat que “després de totes les mentides del ministre José Blanco durant els darrers anys de govern del PSOE, és d’agrair que ara el govern del PP sigui realista i avanci decididament, malgrat les dificultats actuals, en la millora de la N-II”.