dimarts, 28 de gener de 2014

Veray reafirma que el Govern del PP comprèn la necessitat de reconstruir el passeig del Molinet

La diputada del PPC al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha visitat avui el passeig del Molinet de l’Estartit. Veray ha explicat que la reconstrucció del passeig del Molinet “és una actuació prioritària a la costa gironina i així la considera el Govern del Partit Popular”. 

En aquest sentit, la diputada popular ha explicat que “la voluntat del ministeri és poder fer aquesta obra quant abans, tal i com ja es va traslladar als representants municipals a la reunió que van mantenir a Madrid amb representants de Costes fa pocs dies”. 

Veray ha recordat també que “per tal de poder abordar l’obra de reconstrucció del passeig del Molinet primer cal que les obres de consolidació de la muntanya que està executant l’ajuntament estiguin finalitzades”, i ha recordat que “la rehabilitació d’aquest passeig és una obra reivindicada des de fa molts anys, i tot i que entenc que ara es demani celeritat, penso que també cal no oblidar la manca de voluntat política del Govern Zapatero per dur-la a terme durant els seus 7 anys de mandat”. En aquest sentit, Veray ha afegit que “la voluntat política del Govern del PP de prioritzar aquesta obra i poder abordar-la quant abans és una demostració més de que el PP ha tornat a posar les comarques gironines en l’agenda de prioritats del Govern de l’Estat”. 

La diputada popular també ha visitat el passeig de Griells, on ha comprovat el resultat de l’actuació d’urgència que el servei de Costes de l’Estat va portar a terme després del temporal de mar del març de l’any passat, per evitar noves esllavissades. D’altra banda, Veray també ha mostrat el seu suport a que el projecte d’arranjament de la zona de La Pletera obtingui el finançament del programa europeu Life. 

Per últim, Veray ha volgut aprofitar la visita per destacar la tasca del regidor del PPC a Torroella de Montgrí, Andrés Navarrete, qui forma part del govern municipal. “La col•laboració amb el nostre regidor és màxima i recíproca i esperem que aviat doni els seus fruits”, ha dit. Tant Navarrete, com l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordon, i el regidor de Turisme, Genís Dalmau, han acompanyat la diputada en la seva visita.