dimarts, 11 de febrer de 2014

Cuca, fins sempre - Diari de Girona 11.02.2014

Dir adéu a una persona volguda és sempre molt difícil i, en aquest cas, fer-ho a través d’un escrit i de manera pública, encara ho és més. Per això el primer que vull fer és expressar el meu condol i suport personal, el de tot el grup municipal del PPC de Girona i el de tots els membres del Partit Popular de Girona, a la família i amics de Cuca Mascort, en aquests moments de dolor i tristesa.

La Cuca estimava Girona, la portava al cor, i treballava per ella i pels gironins i les gironines de manera incansable i exemplar. 

Amiga dels seus amics i persona de grans conviccions, la Cuca ens transmetia a tots una vitalitat i fortalesa que, estic convençuda, trobarem a faltar molt. Persona de tracte amable i afable, la seva mort prematura ens deixa, a tots aquells qui l’hem conegut i hem tingut la sort i el plaer de compartir moments i treballar amb ella, un buit important als nostres cors. 

La Cuca era honesta i valenta. Amb aquests dos sentiments es va enfrontar a la malaltia. La honestedat la demostrava sent conscient i sincera en tot el procés que estava vivint, entenent tot el que li estava passant i com tot s’estava desenvolupant. La valentia la demostrava quan ho explicava amb una expressió amable i tranquil·la tot i saber com de ràpid anava evolucionant el mal que tenia i com d’injusta era la situació. 

En aquests gairebé tres anys de regidora del PPC a l’Ajuntament de Girona, la Cuca va treballar per la ciutat i pels seus ciutadans fins l’últim dia, es va interessar sempre per aquells problemes que li transmetien els gironins, i pels que ella mateixa detectava, hi mostrava una empatia absoluta i treballava amb insistència i passió per solucionar-los. La Cuca ha demostrat amb escreix el seu compromís amb la societat gironina i ho ha fet amb una dedicació total i una voluntat i vocació infinita de servei públic i digne d’admirar. 

Hem perdut una gran regidora, una gran periodista, una gran persona, una gran companya i una gran amiga…

Et trobarem a faltar, Cuca, fins sempre. 

Concepció Veray Cama
Portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona