dissabte, 29 de març de 2014

Veray lamenta que els pous de l’ACA continuïn un estiu més a la platja de s’Abanell

La diputada del PPC al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, va participar ahir al vespre en un microacte del PPC a Blanes per copsar opinions ciutadanes. Durant la reunió, els assistents van preguntar a la diputada per diverses qüestions, com les reformes del Govern del Partit Popular o la problemàtica de la platja de s’Abanell. 

Alguns representants del sector turístic de Blanes que van assistir a la reunió van informar la diputada de com es presenta la temporada turística i de les necessitats que tenen per poder-la afrontar amb una platja en bones condicions, en referència a la de S’Abanell. Veray va manifestar la voluntat del Partit Popular de “trobar una solució definitiva”, si bé va precisar que aquesta no serà immediata. “Als Pressupostos Generals de l’Estat d’aquest 2014 hi ha una partida de 600.000 euros per buscar solucions a la regressió de la platja”, va explicar Veray, a més d’apuntar la possibilitat de rebre fons europeus per solucionar el problema. D’altra banda, la diputada va coincidir a lamentar que la retirada dels pous de la dessalinitzadora de la Tordera situats a la platja de s’Abanell s’hagi ajornat fins a la tardor. “És una vella reivindicació i l’ACA hauria d’haver actuat amb més celeritat per eliminar aquests blocs de formigó de la platja abans de l’estiu”, va dir Veray. 
Els assistents també van voler comentar i celebrar amb la diputada popular alguns aspectes de la nova Llei de Costes. 

Per últim, van preguntar a la diputada per la situació econòmica del país i aquesta va explicar que “el Govern de l’Estat ha actuat amb valentia i ha fet les reformes necessàries per iniciar el camí de la recuperació econòmica”. “Malgrat que encara queda molt per fer, hi ha molts indicadors que mostren que el país va en la bona direcció”, va assegurar Veray.