dimecres, 9 d’abril de 2014

Veray: “Sr. Puigdemont, els gironins volem saber qui paga i amb quins diners l’espectacle separatista d’avui a la plaça del Vi”

Davant la iniciativa de la Taula pel Dret a Decidir de Girona, impulsada pel govern municipal de Girona, de convocar una concentració avui davant de l’Ajuntament per donar suport a la consulta per la independència, i la col•locació d’una pantalla per seguir la votació del Congrés dels diputats, la portaveu del PPC al consistori i diputada al Congrés, Concepció Veray, s’ha dirigit a l’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, i ha dit que “els gironins volem saber qui paga i amb quins diners l’espectacle separatista d’avui a la plaça del Vi”. En aquest sentit, ha anunciat que el seu grup municipal presentarà demà mateix una bateria de preguntes en relació a qui ha assumit el cost d’aquests actes i quin ha estat el seu cost real. Veray ha tornat a recordar que “el Sr.Puigdemont és l’alcalde de tots, també dels milers de gironins que no volem un referèndum il•legal ni la independència, fet que oblida massa sovint fruit de la seva obsessió per la independència". 

Veray ha lamentat que “Puigdemont continua amb les prioritats equivocades i per això destina tots els seus esforços a promoure la independència de Catalunya i no accions per millorar el present i futur dels gironins i gironines”. “El que hauria de promoure és el diàleg i el consens, perquè aquesta és la manera de construir un bon futur per a tots”, ha reclamat Veray, qui també ha demanat “respecte per la resposta democràtica del Congrés dels Diputats”. “Si no accepten aquesta resposta demostren que no defensen el dret a decidir, sinó el dret a separar, a trencar unilateralment la Constitució, a quedar-se al marge de la democràcia i a dividir”, ha assegurat Veray. 

“És irresponsable que polítics catalans com el senyor Puigdemont continuïn alimentant l’obsessió contra Espanya”, ha considerat Veray, i ha explicat que “amb diàleg i unitat treballarem millor per Catalunya”. “Amb diàleg es pot millorar el finançament, es pot impulsar l’activitat econòmica, es poden millorar les infraestructures i, en definitiva, es pot resoldre millor qualsevol problema o repte”, ha conclòs la portaveu i diputada popular.