dimecres, 21 de maig de 2014

Veray: “Les polítiques impulsades pel Govern del president Rajoy són les que ens han permès situar-nos en el camí de la recuperació”

La diputada del PPC al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha assegurat avui que “les polítiques impulsades pel Govern del president Rajoy són les que ens han permès situar-nos en el camí de la recuperació”. “En aquest últim any hi ha 304.892 aturats menys”, ha detallat Veray. 

La diputada popular ha afirmat que “el Govern del Partit Popular ens ha permès recuperar la credibilitat com a país i ha posat les bases de la recuperació econòmica”. “Amb el PSOE érem una de les majors preocupacions de la Unió Europea”, ha recordat Veray, i ho ha exemplificat amb “la prima de risc, que va arribar a màxims històrics, i l’increment constant de l’atur”. En contraposició, la popular ha dit que “avui la prima de risc s’ha reduït considerablement i liderem la caiguda de l’atur a la Unió Europea”. Entre els anys 2008-2011 set de cada deu aturats de la Unió Europea es generaven a Espanya, mentre que aquest darrer any una de cada tres persones que abandonen l’atur ho fa al nostre país. 

Veray, que avui ha fet campanya al barri de Sant Narcís de Girona, ha volgut dirigir-se al candidat del PSC, Javi López i ha lamentat que “per tal de criticar al PP, el candidat del PSC es posi al costat de Mas i dels separatistes”. Per Veray, això “es deu al nerviosisme del PSOE i del PSC, que veuen com les polítiques del PP ens porten en la bona direcció”. “Una direcció contrària a la de les polítiques dels socialistes, que van enfonsar el nostre país, i contrària a les polítiques de CiU i ERC que busquen dividir”, ha dit Veray, qui ha afirmat també que “al Partit Popular defensem la unitat, que és defensar els interessos de tots els catalans, i denunciem la irresponsabilitat del president de la Generalitat i de tots els que posen en perill la convivència a Catalunya”. “Em sorprèn que des del PSC vulguin treure importància a l’actitud irresponsable de Mas”, ha conclòs Veray.