dijous, 3 de juliol de 2014

Veray lamenta que l’alcalde i altres regidors qüestionin el títol de Príncep de Girona

El grup municipal del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona ha manifestat el seu suport al nomenament de la infanta Leonor com a Princesa de Girona si així ho decideix la Casa Reial. A diferència d’altres grups municipals, els populars valoren molt positivament l’aportació que ha fet a la ciutat el príncep Felip, que actualment ostenta el títol, i confien que es pugui mantenir l’estreta relació entre la monarquia i la ciutat de Girona. 

La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha lamentat “l’oportunisme” d’altres grups després de l’anunci de l’abdicació del rei Joan Carles I. “Al ple hem debatut en més d’una ocasió sobre el títol de Príncep de Girona i era d’esperar que aquells que no el volen aprofitessin un dia com ahir per llançar de nou la seva ofensiva”, ha dit Veray. “També he de dir que m’esperava més de l’alcalde, qui també va ser oportunista i va aprofitar per fer campanya a favor del dret a decidir”, ha explicat Veray. “És clar que tampoc em va sorprendre, donada la seva fal•lera independentista i les declaracions del president Mas”, ha manifestat Veray i ha constatat que “són monotemàtics i només volen i saben parlar de la independència de Catalunya”. 

Veray ha aprofitat per agrair al príncep Felip la seva dedicació i implicació tant amb la ciutat com amb la Fundació Príncep de Girona “que s’ha convertit en un referent i ha aportat grans beneficis al territori”. “Estic convençuda que serà un gran Rei d’Espanya, és una persona preparada que coneix perfectament la realitat del nostre país i serà clau per superar les dificultats que tenim”, ha valorat Veray, i ha afegit que “el príncep Felip és la garantia d’estabilitat que necessita el nostre país”.