dijous, 3 de juliol de 2014

Veray: “No volem que converteixin Girona en la capital de l’independentisme”

La portaveu del Partit Popular Català a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha valorat les jornades “Catalunya, Llibertat i Dignitat” que se celebraran els dies 11,12 i 13 de juliol a la ciutat de Girona. Veray ha manifestat que “no volem que converteixin Girona en la capital de l’independentisme”, i critica la col•laboració de l’Ajuntament de Girona, malgrat reconèixer que “lamentablement ja no ens sorprèn que l’alcalde doni ple suport a actes com aquests”. 

Puigdemont és un showman, més interessat en donar espectacle que en buscar solucions als problemes”, ha dit Veray, i ha afegit que “convertint Girona durant tres dies en un parc temàtic del sobiranisme Puigdemont vol imposar la seva ideologia a una majoria de gironins que no volem la independència”. “Si Puigdemont vol estabilitat política, empatia i complicitat que es moderi, que deixi de banda les seves reivindicacions independentistes i se centri en els projectes de ciutat”, ha dit Veray. La portaveu popular també s’ha preguntat “què haurem de fer els gironins que defensem la unitat i la convivència, marxar de la nostra ciutat aquells tres dies? Aquesta és la llibertat i la democràcia que defensa Puigdemont?”. Veray ha argumentat que “els ciutadans que van a un parc temàtic ho fan perquè volen i el trien ells individualment i lliurement”, i ha afegit que “els propers 11,12 i 13 de juliol a milers de gironins que ens sentim catalans i espanyols i no volem la independència ens imposaran un parc temàtic que ni volem ni hem escollit i que posa en perill la convivència a casa nostra”. 

“Donats els valors que promou un esdeveniment com aquest, de confrontació i ruptura, creiem que des de l’Ajuntament de Girona no haurien de donar tantes facilitats”, ha dit Veray, i ha afegit que “Puigdemont els hi ha posat la catifa vermella i permetrà que ocupin la ciutat per reivindicar la independència de Catalunya”. A més, Veray ha criticat que es vulgui col•locar un mosaic a la ciutat amb tots els noms dels signants del manifest “L’hora de decidir” on alcaldes i regidors mostren el seu suport al referèndum independentista del 9 de novembre. “Volen assenyalar qui el signa i qui no”, ha considerat. 

El grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona va registrar fa dies preguntes dirigides a l’equip de govern per saber en què consisteix la col•laboració de l’Ajuntament en aquestes jornades i amb quines condicions s’ocuparan els diversos espais públics i equipaments municipals. De moment, no han obtingut resposta. “Estem convençuts que la factura econòmica que tindran aquests tres dies per la ciutat no serà barata”, ha dit Veray, i ha conclòs que “els diners, ara més que mai, cal dedicar-los a les prioritats i urgències socials i no es poden malgastar d’aquesta manera”.

1 comentari:

Sallerbaf ha dit...

Dons es tindrà que fer fotre!!! Jo no la vull a ella i me d'aguantar.