dijous, 3 de juliol de 2014

Veray a Puigdemont "hi ha qui no es cansa de fer el ridícul”

La portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha afirmat que “Puigdemont no es cansa de fer el ridícul”, després que aquest assistís ahir al Fòrum Impulsa, on va estar al costat dels reis, i avui continuï la seva campanya contra la monarquia i el títol de Príncep de Girona, en referència a les declaracions d'aquest a Catalunya Ràdio. Veray ha demanat a l’alcalde que “mantingui una actitud respectuosa en tot moment, no només quan està davant dels reis”. 

“L’alcalde ha de ser coherent amb el que diu i el que fa i exercir el seu càrrec amb responsabilitat”, ha demanat Veray, qui pensa que “Puigdemont ha passat de ser un alcalde conscient que estava governant en minoria i que necessitava buscar consens i suports, a ser un radical independentista i antimonàrquic”. 

Per Veray, l’actitud de Puigdemont “és de vergonya aliena”. “Volem que Girona es conegui per l’excel•lència i per iniciatives i projectes en positiu com per exemple el Fòrum Impulsa”, ha explicat Veray, tot criticant que “no volem que la imatge que es doni de Girona sigui la d’una ciutat que promou la crispació aprovant mocions antisistema i amb l’actitud hostil del seu màxim representant, com passa actualment". 

“La que no és una manera intel•ligent d’actuar és la de Puigdemont”, ha dit Veray, “com a alcalde hauria de ser més moderat i conciliador perquè representa a tots els gironins i gironines i sap perfectament que la majoria no pensen com ell”. “És injust que per culpa d’un alcalde irresponsable i obsessionat amb la independència es distorsioni la imatge de la nostra ciutat”, ha conclòs Veray.