dimecres, 17 de setembre de 2014

Veray recorda a Puigdemont que “la bandera que ens representa a tots els catalans és la senyera”

La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona manifesta el seu rebuig a la hissada d’una estelada i el descobriment d’una placa de reconeixement al seu creador a Girona 

Veray torna a demanar a l’alcalde que compleixi, de manera immediata, la llei de banderes 

La portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha volgut manifestar el seu rebuig a l’acte d’hissada de l’estelada i el descobriment d’una placa de reconeixement al seu creador que l’Ajuntament de Girona ha organitzat el proper cap de setmana. Per Veray “la bandera que ens representa a tots els catalans és la senyera”, i considera que “és irrespectuós amb molts de nosaltres fer aquest tipus d’homenatges”. 

Veray ha recordat que el grup municipal del PPC ja va mostrar el seu desacord quan es va decidir donar el nom de Vicenç Albert Ballester i Camps a un espai de la ciutat. “Han pensat en els veïns d’aquesta zona que no volen la independència?”, ha preguntat Veray, i ha afegit que “ubicar una estelada, que només representa uns quants, en un espai públic com aquest és una provocació i està fora de lloc”. Per aquest motiu Veray demana que aquest acte no es celebri “ni aquest dissabte ni en cap altre moment”. 

La portaveu popular ha criticat que l’alcalde de la ciutat “utilitzi l’alcaldia de forma partidista i en favor d’una determinada ideologia i del procés separatista del Govern de la Generalitat, CiU i ERC”, i li ha recomanat que “com a alcalde respecti i posi en valor els símbols oficials que sí ens representen a tots”. En aquest sentit, Veray ha aprofitat per tornar a demanar a l’alcalde que compleixi, de manera immediata, la llei de banderes. “Li hem demanat reiteradament, però ell prefereix hissar la bandera de la confrontació en lloc de complir la legalitat que és el que li correspon”, ha dit Veray. 

“Amb aquest acte el Sr. Puigdemont, un cop més, demostra quina és la seva veritable obsessió i màxima preocupació avui, la ruptura i la separació en lloc de centrar-se en el que caldria i li correspon com alcalde, és a dir, en treballar per la millora de la qualitat de vida dels gironins i les gironines i de la nostra ciutat en tots els àmbits”, ha conclòs la portaveu popular.