dissabte, 14 de febrer de 2015

Concepció Veray nomenada candidata del PPC a l'Alcaldia de Girona

El Comitè Electoral Nacional del Partit Popular, reunit avui, ha aprovat els caps de llista de les quatre capitals catalanes per a les properes eleccions municipals del mes de maig. Els caps de llista seran Concepció Veray (Girona), Alberto Fernández (Barcelona), Alejandro Fernández (Tarragona) i Dolors López (Lleida). 

                            

Concepció Veray .- Girona, 11 maig de 1976. Consultora de comunicació. Actualment és diputada al Congrés per Girona, Portaveu adjunta d,habitatge a la comissió de Foment, vocal a la comissió d’Indústria, Energia i Turisme i vocal a la comissió de Seguretat Vial. És regidora-portaveu del PP a l’Ajuntament de Girona des de 2003. 

Pel que fa a la trajectòria política, va ser secretària general del PP de Girona (1999-2004) i presidenta des de llavors fins al 2007. Va ser consellera comarcal al Consell Comarcal del Gironès (2003-2011), sent durant el 2011 vicepresidenta del Consell . Actualment és membre de la Junta Directiva Nacional del PP, del Comitè Executiu del PPC i Coordinadora de Comunicació del PPC de Girona.1 comentari:

Anònim ha dit...

Me gustaria que gobernara el PP en Girona y en Catalunya, ya que la gente que tiene familia de otras ciudades de España, no pueda estar tranquila por culpa de la independencia. Yo todos los años he votado al PP, porque a pesar de que en algun momento se haya equivocado, estos tres años que estabamos tan mal, hemos crecido economicamente. Mucha suerte y ojalá este año sea el año del PP en las elecciones.