dimecres, 22 d’abril de 2015

Veray: “som un equip amb vocació de servei públic i il•lusionat en treballar intensament per fer créixer i transformar Girona ”

El Partit Popular Català ha presentat avui la seva candidatura a les properes eleccions municipals del 24 de maig a la ciutat de Girona a la Plaça Sant Feliu de Girona. Concretament, per la foto oficial de la candidatura s’ha escollit el Pont de Sant Feliu. Encapçala la candidatura Concepció Veray, actual regidora portaveu del PPC a l’ajuntament de Girona i diputada d’aquesta formació al Congrés dels Diputats. Veray va acompanyada en els primers llocs de la candidatura per Joan Menacho, actual regidor del PPC a l’ajuntament de Girona, Mar Llambí, Presidenta Provincial de Noves Generacions a les comarques gironines, Jordi Planella, actual cap de costes a la província de Girona i Alberto Martín de Vidales, periodista. Tanquen la candidatura Joan Muntada, ex regidor del PP a l’Ajuntament de Girona i Enric Millo, President Provincial PPC Girona i Portaveu del PPC al Parlament de Catalunya.

La cap de llista popular, Concepció Veray, ha explicat el perquè del lloc escollit per aquesta presentació i, en aquest sentit, ha explicat que “aquest és el pont més nou sobre el riu Onyar de la ciutat, va ser bastit fa exactament 20 anys, s’ha convertit en una de les portes d’entrada al Barri Vell i significa la unió de la Girona moderna amb la Girona antiga, una suma sempre important però que avui dia, mentre alguns viuen obsessionats per processos separatistes, pren més rellevància que mai i, avui des d’aquí, tots nosaltres volem reivindicar aquest significat, el de la unitat, el de treballar i fer les coses junts per un Girona de tots”. 

Veray ha definit la candidatura com “un equip amb vocació de servei públic i il•lusionat en treballar intensament per fer créixer i transformar Girona”, i en aquest sentit ha afegit que “la candidatura que encapçalo és com la nostra ciutat : oberta, plural i integradora, malgrat alguns pretenguin que Girona sigui tot el contrari i es dediquin, com ha fet Puigdemont, a governar només per aquells qui pensen com ell i no per a tots els gironins”, i ha explicat que “mostra d’això és que la llista la formem persones de procedències diferents però que ens uneix una mateixa cosa: haver escollit la ciutat de Girona per desenvolupar el nostre projecte vital i volem treballar per millorar-la”. Així doncs, la líder popular ha explicat que “a la candidatura hi ha persones nascudes a Girona, nascudes a altres municipis catalans, a altres comunitats autònomes i a altres països”. 

Veray ha dit que “presentem una candidatura renovada, jove i alhora amb experiència tan professional com política, i l’únic objectiu és treballar per millorar Girona i la qualitat de vida dels gironins” , i en aquest sentit ha explicat que “la mitjana d’edat de la llista és de 46 anys, una mitjana que es redueix si mirem els 13 primers llocs que passa a ser de 39 anys, i pel que fa a la renovació aquesta és del 48% en total però si mirem els 13 primers llocs aquesta puja fins el 54%”. 

Concepció Veray ha agraït a tots els membres de la candidatura “la seva implicació, dedicació i valentia” així com la confiança dipositada en ella per seguir al capdavant de la candidatura i en aquest sentit ha explicat que “és un luxe i un honor per mi tornar a ser la candidata del PP a l’alcaldia de Girona i a més, fer-ho amb aquest gran equip de persones compromeses amb i per Girona, al meu costat”. 

Veray ha explicat que “farem una campanya austera, fugint dels grans mítings i centrant-nos en el contacte directe amb la gent per tal de conèixer de primera mà tot allò que els segueix preocupant i explicant les nostres propostes i els nostres compromisos amb tot ells per solucionar les seves preocupacions i els seus problemes”. 

Per Veray “el govern municipal que sorgeixi de les eleccions del 24 de maig és imprescindible que prioritzi i es centri en impulsar una ciutat al servei de les persones i dels barris i que fugi de les polítiques de promoció del separatisme. Un govern que canviï les polítiques partidistes, que fins avui dia hem patit per part del govern de CiU amb convivència amb el PSC, CUP i IC-V, per polítiques responsables que prioritzin allò que realment és important: la recuperació econòmica, la creació d’ocupació, la lluita contra l’atur i la millora de la qualitat de vida de tots els gironins. Un canvi que només representa i garanteix la candidatura que tinc l’honor d’encapçalar, la candidatura del Partit Popular”.