dijous, 10 de desembre de 2015

L’ocupació, eix clau al primer acte de Concepció Veray a Salt

“El nostre objectiu és històric: 20 milions de persones treballant al 2020. Podem fer-ho”, assegura la candidata al Congrès per Girona, que ha explicat avui a diversos ciutadans el projecte per mantenir una Espanya “cohesionada i constitucional” i ha assegurat que contra l’independentisme actuaran amb “fermesa, prudència i proporcionalitat”

4 de desembre de 2015 – Concepció  Veray ha engegat la campanya del Partit Popular a Girona amb un acte participatiu al Mercat de Salt, avui pel matí, i amb un missatge clar des del primer dia: l’objectiu és impulsar encara més l’ocupació al nostre país. “L’objectiu que ens plantegem en aquesta nova legislatura és històric: arribar als 20 milions de persones treballant al 2020. Això vol dir crear dos milions nous de llocs de feina. Podem fer-ho per què ho hem demostrat. En els dos últims anys hem creat més d’un milió de llocs de treball. Som líders, el país que més llocs de feina està generant de la zona Euro”, ha afegit Veray, rodejada de diversos ciutadans, que han atès i debatut les propostes del PP per aquesta legislatura. 

La candidata del Partit Popular al Congrès per Girona també ha desglossat als mitjans altres eixos del projecte pels propers quatre anys: “Un segon eix és millorar l’ocupació per poder millorar les polítiques socials. Cal ajudar a les persones que ho están passant malament. Però la gent no vol viure d’ajudes ni suport institucional. Vol desenvolupar el seu projecte de vida. I la millor manera és que els hi oferim feina, un futur i oportunitats”. Concepció Veray ha insistit en què “farem tot això amb dos valors que ens diferencien: la experiencia i la seguretat. “El tercer eix de la nostra campanya és una Espanya unida, cohesionada i constitucional. Si hi ha algún partit que pot actuar davant l’independentisme amb fermesa, prudència i proporcionalitat, aquest és el Partit Popular. Ni tots els catalans ni tots els gironins volen la independència. Mentre hi hagi aquestes persones que pensin com nosaltres, les defensarem amb els nostres valors. Seguim pensant que junts som més forts i ens va millor”, ha subratllat.

EL DESDOBLAMENT DE LA N-II, “OBRA CABDAL I UNA REALITAT PROPERA”

Veray també ha informat respecte a qüestions d’actualitat i prioritàries com el desdoblament de la N-II que “sempre ha estat una obra cabdal per nosaltres”. “El projecte tenia un panorama desolador. Les obres estaven parades i molts trams de la zona nord, ni tan sols s’havien fet els primers estudis. En aquests moments el tram de Caldes a Sils està en servei i el de Sils a Maçanet s’està executant. En els propers dies sortirà a licitació l’enllaç de Vidreres. Estem també en obres a Vilademuls i les rotondes de Pontós i Garrigàs. Estem acabant els projectes que vam haver d’iniciar de zero a les noves variants de Ponts de Molins i Bàscara. No acceptem que s’enganyi als ciutadans. Amb el govern del PP, Girona pot dir ara que el desdoblament de la N-II és una realitat molt més propera que al 2011. Si seguim al govern, a la propera legislatura será una realitat total”, ha finalitzat.