dimarts, 15 de desembre de 2015

Veray: “Castigar al PP el 20D és castigar la recuperació i el creixement i, per tant, a un mateix"


“Sé que hi ha gent que pot estar molesta amb nosaltres perquè no ha acabat d’entendre algunes de les mesures que hem pres, però eren necessàries per salvar a Espanya de la vora de l’abisme en què el PSOE ens va deixar el 2011. Gràcies a l’esforç dels ciutadans, als sacrificis fets per tots i a les reformes del govern hem pogut capgirar la situació i, avui, podem parlar de recuperació”, ha assegurat la candidata a Platja d’Aro.

11 de desembre de 2015 – Concepció Veray ha insistit avui als mitjans de comunicació en la seva visita al mercat de Platja d’Aro que “cada vegada queda més clar que el dia 20D només hi ha dues opcions: la de la recuperació, el creixement i la fermesa en la defensa d’Espanya, que és la que defensem des del PP; i l’opció del risc i el perill de trobar-nos un tripartit sorgit d’un pacte de perdedors”. “Ciutadans, PSOE i Podemos no tenen més programa que fer fora el PP del Govern. Pedro Sánchez vol derogar i tirar enrere totes les reformes i polítiques fetes aquests 4 anys, les mateixes que ens han permès revertir la situació. No hem de permetre que ningú ens faci fer passos enrere en el camí que hem avançat aquests 4 anys. Per això estem anant poble a poble, també aquí al Baix Empordà, demanant el suport als gironins per al Partit Popular”, ha afirmat la líder popular en l’equador de campanya. “Sé que hi ha gent que pot estar molesta amb nosaltres perquè no ha acabat d’entendre algunes de les mesures que hem pres, però eren necessàries per salvar a Espanya de la vora de l’abisme en què el PSOE ens va deixar el 2011. Gràcies a l’esforç dels ciutadans, els sacrificis fets per tots i les reformes del govern hem pogut capgirar la situació i, avui, podem parlar de recuperació”, ha recordat Veray, que en aquest sentit ha volgut llençar un missatge d’optimisme i il·lusió de cara a les eleccions del 20D: “Li vull dir i demanar a aquesta gent que segueixi confiant en nosaltres, perquè en aquests propers quatre anys seguirem treballant per seguir avançant en aquest camí endegat. Està en joc moltes coses el 20D i per tant també el nostre futur. Castigar al PP el 20D és castigar la recuperació i el creixement i, per tant, a un mateix", ha explicat.

“ESTIC CONVENÇUDA QUE EL PP CONSOLIDARÀ A GIRONA ELS RESULTATS DE 2011”

Respecte a les diverses enquestes publicades els darrers dies sobre la projecció del vot a les comarques gironines, Veray, al ser preguntada per aquesta qüestió, ha assegurat que “mai em crec cap enquesta del tot, ni quan és bona ni quan és dolenta”. “L'última que vam conèixer, d’un mitjà d’àmbit nacional, deia que a Girona el Partit Popular consolidarà el diputat que ja té. Això demostra un canvi de tendència i que estem arribant a la gent. Avui hi ha més gent que diu obertament que ens donarà suport el 20D. Això m’esperona a mi i a tota la família del PP gironí. Estic convençuda que si els gironins reben de primera mà la informació de tot el que hem fet els darrers quatre anys, desencallant moltes infraestructures que ara ja són una realitat, entre moltes altres coses, el 20D el Partit Popular consolidarà el resultat obtingut al 2011”, ha dit finalment Concepció Veray, que a la tarda ha visitat El Port i la Llotja de Palamós.