dimarts, 15 de desembre de 2015

Veray: “Centrarem el nostre esforç en oferir noves oportunitats de treball a aquells que avui encara estan a l’atur”

La candidata popular ha explicat avui que “somriure i tenir il·lusió és molt important a la vida però governar Espanya és haver de prendre decisions importants i difícils que afecten el present i el futur de més de 40 milions de persones”. “I per això cal alguna cosa més que somriures i il·lusió”, ha afegit. “El PP i Mariano Rajoy són la única opció vàlida el 20D perquè no és moment d’experiments ni d’aprenents sinó d’equips preparats amb experiència i idees clares, que ens permetin aconseguir consolidar la nostra economia per seguir creixent i creant ocupació per tal que la recuperació arribi a tothom”, ha assegurat.

14 de desembre de 2015 – La cap de llista del PP per Girona, Concepció Veray, durant la seva visita al mercat de Blanes, s’ha dirigit als 50.000 gironins i gironines que a dia d’avui encara no tenen feina: “Centrarem el nostres esforç en oferir noves oportunitats de treball a aquells que avui encara estan a l’atur. Tots ells i les seves famílies són la nostra prioritat”, ha dit. Veray ha explicat per què el PP ha de seguir al capdavant del Govern d’Espanya els propers 4 anys. “Hem demostrat que sabem fer les coses bé. Mostra d’això és que hem creat 1,1 milió de nous llocs de treball en els últims dos anys. Però no està tot fet ni és suficient i és per això, per poder seguir treballant i generant oportunitats, que demanem la confiança de la gent el proper 20D”, ha afirmat la líder popular. 

“Volem seguir creant nous llocs de treball per tal que cada dia siguin menys les persones aturades a casa nostra. Per seguir creixent sense deixar-nos a ningú pel camí és essencial que a Espanya segueixin desenvolupant-se polítiques que afavoreixin la creació d’ocupació”, ha comentat la candidata. “No es pot posar en perill allò aconseguit i tot el que podem assolir els propers 4 anys. No hem de permetre que torni a governar-nos el PSOE, culpable de la mala i difícil situació en la que encara es troben moltes persones i famílies, i que ho faci conjuntament amb el populisme i la demagògia pensant només en una cosa: fer fora el PP del Govern d’Espanya. Això no té res a veure amb el que realment avui és important i prioritari, treballar en favor de les persones”, ha subratllat Concepció Veray. 

Veray també ha recordat que “somriure i tenir il·lusió és molt important a la vida, però que governar Espanya és haver de prendre decisions importants i difícils que afecten el present i el futur de més de 47 milions de persones”. “I per això cal alguna cosa més que somriures i il·lusió”, ha incidit. En aquest sentit, la candidata al Congrés ha afirmat que “el PP i Mariano Rajoy són la única opció vàlida el 20D, perquè no és moment d’experiments ni d’aprenents sinó d’equips preparats amb experiència i idees clares, que ens permetin aconseguir consolidar la nostra economia per seguir creixent i creant ocupació per tal que la recuperació arribi a tothom”. “Demano a tots els gironins i gironines que avui encara no tenen feina que confiïn amb nosaltres el proper diumenge perquè ells són la nostra prioritat. Per ells volem seguir treballant des del Govern d’Espanya. Som els únics que garantim seguir en la bona direcció i desenvolupant polítiques que ens han permès que avui a les nostres comarques hi hagi 9.000 persones aturades menys que el novembre del 2011”, ha desgranat la líder del PP a Girona.

“MILLORAREM ELS SERVEIS D’INTERMEDIACIÓ LABORAL PER FACILITAR LA REINCORPORACIÓ”

Finalment, Veray ha explicat que “ens concentrarem en seguir ajudant a les Pimes, els autònoms i els emprenedors per tal que aquests segueixin creant nous llocs de treball”. “També ajudarem a aquells que encara no han trobat una nova oportunitat de feina mitjançant la millora de la seva formació i capacitació, així com millorant els serveis d’intermediació laboral existents per tal de facilitar-los-hi la seva reincorporació al mercat laboral”, ha dit. “Els joves i els aturats de llarga durada són dos col·lectius als que cal prestar una atenció especial per les dificultats afegides que tenen per incorporar-se al món laboral. Per ajudar-los de manera directa posarem en marxa un sistema de cotitzacions negatives que incentivi la contractació de joves inscrits a la Garantia Juvenil. També garantirem que tots els aturats de llarga durada disposin d’un perfil i diagnòstic individualitzat, que permeti realitzar un pla personalitzat d’inserció abans de complir els 18 mesos de desocupació”, ha finalitzat Concepció Veray.